0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. április 19.

Az ABZ Drone Kft. a Forbes 50-es listáján

Élvonalban járnak a hazai digitalizáció területén, az ABZ Drone Kft. felhő alapú működése kivívta a Forbes és a T-Systems elismerését. A Forbes Cloud 50 listája olyan vállalatokat sorakoztat fel, amelyeknek kiemelkedő szerepük van a digitalizáció magyarországi úttörésében.

A felhőszolgáltatások alapjaiban formálják és határozzák meg napjainkat, különös tekintettel az üzleti életre. Az ABZ Drone Kft. a precíziós gazdálkodásban tevékenykedők számára szerteágazó szolgáltatás- és eszközkínálattal áll rendelkezésre, mindezeket pedig olyan szoftvermegoldásokkal támogatják meg, amelyek segítenek új szintre emelni a méréseket.

Az általuk hivatalosan forgalmazott szoftverek adott drónterületre specializálódott használatával dróntanfolyamaikon ismerkedhetnek meg a hallgatók.

A digitalizáció úttörése a mezőgazdaságban

“Az elmúlt években mind az iparban, mind az agráriumban egyre növekvő szerepet kap a digitalizáció. Ez nem csak azért fontos, mert rövidebb idő alatt több feladat ellátására vagyunk képesek, hanem amiatt is, mert ez pontosabb munkavégzést tesz lehetővé. Emellett pedig évekre visszamenőleg képesek vagyunk nyomon követni a változásokat” – mondja Török Gyula, az ABZ Drone tulajdonos-ügyvezetője.

“Szokták mondani, hogy az anyag nem vész el, csak átalakul. Így van ez az adattal is: a drónnal készített felméréseket követően kiemelt fontosságú a kapott adatok kiértékelése, hogy azokat a gyakorlatban is tudjuk hasznosítani. A felhő alapú megoldásoknak köszönhetően gyorsan és könnyedén tudjuk megosztani az értékeléseket szinte bármilyen eszközről, így ezek a dokumentációk bármikor, bárhol a rendelkezésünkre állnak.”

Forrás: ABZ Drone Kft.