0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow-Mezőfalva 2023

Már javában zajlanak az előkészületek az ország legnagyobb szabadtéri agrárszakmai kiállítására, amelynek 2023. június 7-8-án az idei évben is a Fejér vármegyei Mezőfalva melletti szántóföldek adnak otthont.

Az ország legnagyobb szántóföldi rendezvényén, 42 hektár kiállítótéren idén 20 ezer érdeklődőre számítunk. Az ingyenesen látogatható esemény kiváló találkozási lehetőséget kínál az ágazat legmeghatározóbb piaci szereplőivel, döntéshozóival.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége közös szervezésében megvalósuló esemény hagyományosan az ország legnagyobb, álló- és mozgógépes szabadtéri kiállítása, ahol megtekinthető a mezőgazdasági gépek legszélesebb kínálata.

A mozgó gépbemutatón működés közben figyelhetik meg a látogatók a legmodernebb eszközöket, gépeket, gépkapcsolatokat. Emellett az évszaknak megfelelő fajtabemutatók, mikroparcellás és demóparcellás növénytermesztési bemutatók, valamint egyebek közt a gazdálkodás különböző területeit ismertető előadások is helyet kapnak. A rendezvény górcső alá veszi azokat a lehetőségeket, technikákat és jó gyakorlatokat, amelyek alkalmazhatók például aszály vagy más szélsőséges jelenségek esetén.

A kétnapos rendezvényen a gazdálkodók közvetlenül szerezhetnek olyan releváns és naprakész információkat, amelyek segítik őket a fejlődést, illetve a hatékonyság javítását biztosító döntések meghozatalában.

Forrás: MEGFOSZ