0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

New Holland T6.175 Dynamic Command™ – Az Év Gépe 2018

Az Év Gépe 2018 díjat nyert a New Holland T6.175 Dynamic Command™ erőgépe a középkategóriás traktorok kategóriájában. A technikai újítások, a teljesítmény, a termelékenység, a mérsékelt működési költségek, az egyszerű és logikus kezelés és irányíthatóság, valamint a gépkezelő kényelme mind-mind közrejátszottak abban, hogy a T6-os kiérdemelte és elnyerte a díjat.

A kitüntetést a vezető európai mezőgazdasági újságírók ítélték oda a gépnek.

„A díj igazolja a New Holland régóta fennálló vezető pozícióját a szántóföldi növénytermesztéssel és állattartással is foglalkozó gazdaságok, valamint a tejgazdaságok szegmensében

– emelte ki Carlo Lambro, A New Holland Agriculture elnöke. – A kemény munka eredményeként könyveljük el az elismerést, amely mindazoknak szól, akik részt vettek a T6.175 Dynamic Command traktor fejlesztésében és megalkotásában, így a mérnökök, és az egész Basildon üzem dicsérete az Év Gépe 2018 díj.”

A New Holland az új T6 Dynamic Command típussal kibővítette a multifunkciós traktorkollekcióját. Az új T6.145, T6.155, T6.165 és T6.175 az egyetlen olyan modellcsalád a piacon, amelyek az új 3 sebességcsoporttal rendelkező sebességváltó, csoportonként 8 terhelés alatt kapcsolható fokozattal. A rendkívül sokoldalú traktorok megbízható erőgépei lesznek mind a szántóföldi gazdálkodók, mind pedig az állattenyésztők számára.

Forrás: Agrotec Kft.