0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 29.

London, Amszterdam, Sanghaj – most kell jelentkezni az AMC-nél

Két egy európai és egy tengerentúli élelmiszeripari kiállításra kezdte el szervezni a magyar közösségi részvételt az AMC. Aki a londoni IFE-n szeretne részt venni, annak már nem sok ideje van gondolkozni, az amszterdami PLMA nemzetközi sajátmárkás kereskedelmi show-ra viszont még január 31-ig, a sanghaji SIAL Chinára pedig február 15-ig lehet jelentkezni.

Az Egyesült Királyság legnagyobb élelmiszeripari rendezvényét, az International Food and Drink Event (IFE) szakkiállítást kétévente, Londonban rendezik meg, ezúttal március 17–20. között. Tematika szerinti osztásban vonultatja fel a kiállítókat, legutóbb 59 országból 1350 kiállító mutatta be, kóstoltatta termékeit a 111 országból érkezett 27 ezer szakmai érdeklődőnek.

Az Agrármarketing Centrum 102 négyzetméteres közösségi standot épít a rendezvényen, amelyen hét kiállítónak ad lehetőséget árubemutatásra,

információszolgáltatásra és tárgyalások lebonyolítására. A jelentkezési határidő január 11., a kiállításról itt, az AMC által szervezett közösségi megjelenésről itt olvashatók a részletek.

Az Amszterdamban, május 21–22. között rendezendő PLMA nemzetközi sajátmárkás kereskedelmi show tavaly 2600 kiállító és 15000 szakmai látogató találkozásának színterét jelentette. Különlegessége, hogy a regisztrált kiállítók és a regisztrált látogatók (beszerzők) 30 nappal a rendezvény nyitása előtt kézhez kapják egymás előzetes listáit, hogy lehetőségük legyen tárgyalási időpontok előzetes egyeztetésére.

Az AMC az idén 144 négyzetméteren biztosít helyet a magyar kiállítóknak, előreláthatóan 14 cégnek. A jelentkezési határidő január 31., a kiállításról itt, az AMC által szervezett közösségi megjelenésről itt olvashatók a részletek.

A május 14–15-én Sanghajban tartandó SIAL China a legnagyobb szabású nemzetközi élelmiszerágazati kiállítás Kínában, a párizsi SIAL társrendezvénye, annak minőségi normái szerint.

A kiállítók fele külföldről érkezik. A széles tematika 21 kategóriát ölel fel. A kiállításon csak szakmai és üzleti látogatók vehetnek részt. Az ország hihetetlenül nagy és növekvő vásárlói potenciállal rendelkezik, amelynek kihasználása mindenképpen ajánlatos a magyar termelők számára. Ugyanakkor a kínai piacra fokozottan érvényes az, hogy csak hosszabb idő alatt, akár évek múltával lehet üzletet nyélbe ütni, amihez rendszeres kiállítási jelenlét szükségeltetik – ajánlja a potenciális kiállítók figyelmébe az AMC.

Az Agrármarketing Centrum 90 négyzetméteres közösségi standot épít a rendezvényen, amelyen hét kiállítónak jut hely. A jelentkezési határidő február 15., a kiállításról itt, az AMC által szervezett közösségi megjelenésről itt olvashatók a részletek.

Forrás: magyarmezogazdasag.hu