0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

A lázméréstől a döntésmegalapozásig

Az okoshőmérő asszisztens nélkül is feljegyzi az adatokat. A többfunkciós készülék, mér, vizsgál, sőt „kartonoz is”, az így létrejövő állategészségügyi adatbázis pedig akár állományszinten is segítheti a gazdát a döntéshozatalban, a megelőzéstől a kezelésekig.

Az állatok testhőmérsékletére vonatkozó adatoknak, illetve adatsoroknak közismerten nagy jelentősége van a fertőzések korai felismerésében, a kezelések eredményeinek követésében.

A hagyományos hőmérőkkel végzett méréseknek és a jellemzően papírra felírt adatoknak a felhasználási lehetőségei meglehetősen korlátozottak, főleg, mert jellemzően nem kerülnek be digitális formában semmilyen központi adatbázisba vagy állománymenedzsment-rendszerbe.

A német Förster vállalat díjnyertes okoshőmérőjével a testhőmérséklet mellett több más, az állat egészségi állapotra utaló és szabad szemmel megfigyelhető jellegzetességet is fel lehet venni,

majd a rögzített adatokat fel lehet tölteni a cég Calf Cloud online rendszerébe, ahonnan az adatok bármikor lehívhatók és megoszthatók a szakemberekkel.

 

Forrás: foerster-technik.de