0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 29.

STIHL-t minden terepre – avagy, mi alapján válasszunk háti permetezőgépet?

A permetezés eltérő gépeket igényel: nem mindegy, hogy milyen terepen kell a munkát elvégezni. A benzinmotoros permetezőgépek nagyobb mennyiségben és magasabbra képesek kijuttatni a vegyszert a kézi működtetésű változatoknál. A STIHL motoros hátipermetezői erős és sokoldalú gépek: növényvédőszerek kiszórásához gyümölcs-, szőlő- és zöldségültetvényeken, de tisztítási feladatokhoz, fúvóberendezésként is használhatók.

A STIHL közel 30 éve forgalmazza benzinmotoros háti permetezőgépeit Magyarországon, és ma a motorfűrészek, illetve szegélynyírók, fűkaszák után ezek a legnépszerűbb termékek idehaza, amelyeknél a természetes használatból adódó meghibásodások is elenyészőnek mondhatók. A három gépes palettából a legkisebb (SR 200) kimondottan szőlőültetvényekhez való, hiszen a permetezési magassága 2,5 méterig terjed. Ez az eszköz 1-2 hektáron kiválóan használható, ráadásul könnyű súlyával (7,8 kg) piacvezető, így az idősebbeknek sem okoz gondot a hordozása, kezelése. A másik két termék nagyobb teljesítményű, akár 6 méteres magasságig fel lehet velük permetezni, horizontálisan pedig 11-12 méter a hatótávolságuk. Az SR 450-es változat ráadásul porozásra is alkalmas, vagyis szárazanyagot, granulátumot is lehet vele szórni, de télen akár útszóró só kijuttatására, csúszásmentesítésre is megfelelő.

A STIHL tervei között szerepel egy akkumulátoros permetező piaci bevezetése is, amelyek a jelenlegi kétféle megoldás előnyeit egyesítik.

További információ: www.stihl.hu

(x)

Forrás: Andreas STIHL Kft.