0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. április 16.

Megújuló Valtra traktorszériák

Az AGCO konszernhez tartozó finn traktorgyártó a Valtra, ebben az évben az N-, T- és S szériájú traktorainál áttér a Tier 5/Stage V normás motorokra, ezzel a legszigorúbb füstgáztisztasági követelményeket képes teljesíteni.
Az új szériák megújuló dizájnnal, jobb látóterű vezetőfülkékkel és intelligensebb fedélzeti elektronikával kerülnek forgalomba.

Az új modelleket Smart Touch fedélzeti monitorral szerelik majd, amelybe integrálják az ISOBUS munkagépes kommunikáció és a traktorokra kerülő külső kamerák képi megjelenítését is. A multifunkciós terminál az N és T szériák Active és HiTech változatainál opcionálisan állnak majd rendelkezésre. A Valtra az „A” sorozatú traktorainál új sebességváltó választási lehetőségeket kínál a jövőben. Az A104 és A114-es modellek HiTech 4 sebességváltóval készülnek, amely 16 előre és 16 hátra fokozatot tartalmaz. Opcionálisan pedig a 32 előre és 32 hátra fokozatú powershift váltó is rendelkezésre áll. Az új sebességváltóknál a sebességek előre programozhatók és automatikus kapcsolásra is beállíthatók.

Forrás: Magyar Mezőgazdaság