0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 29.

Szlovén mezőgazdasági kiállításra szervez közösségi standot az AMC

A szlovéniai Gornja Radgonában a nyár végén, augusztus 24–29. között rendezik meg a hagyományos mezőgazdasági vásárt. Az Agrármarketing Centrum elkezdte szervezni a magyar közösségi megjelenést, május 10-ig várják a kiállítani szándékozókat.

A Gornja Radgonában tartott Agra a régió legnagyobb és legjelentősebb szakkiállítása és vására, amelyen Szlovénia, Ausztria, Horvátország és Magyarország, mint a régió gerincét képező országok mellett szélesebb körből is érkeznek kiállítók és szakmai látogatók, potenciális vásárlók – írja az AMC a kiállítás rövid beharangozójában.

2018-ban 32 ország több mint 1800 kiállítója mutatta be termékeit több mint 71 ezer négyzetméteren, a látogatók száma pedig elérte a 120 ezret.

A kiállítás három főbb szakmai csoportra oszlik: élelmiszer (az alapanyagtól kezdve a feldolgozóipar minden kísérőiparáig), csomagolás és logisztika (minden kapcsolódó szegmenssel), valamint mezőgazdaság (és a hozzá kapcsolódó iparágak, eszközök, szolgáltatások). A szakmai kiállítók mellett szakmai és állami intézmények, szakmai, üzleti és civil szervezetek is kiállítóként vesznek részt a rendezvényen. A kiállításon a gazdasági kínálat mellett mintaültetvények is megtekinthetőek erdőgazdasági, gyógy- és fűszernövény, valamint biozöldség témakörben.

Az AMC 50 négyzetméteres nemzeti standdal készül, amelyen közösségi vagy egyéni standrészt lehet igényelni.

Árusításra a kiállítás teljes ideje alatt lesz lehetőség a Szlovéniában érvényes vonatkozó szabályok betartásával.

A jelentkezési határidő 2019. május 10.

Az AMC részvételi felhívása itt olvasható, a kiállítás honlapja pedig itt érhető el.

Forrás: magyarmezogazdasag.hu