0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

Beindult Bábolna

Minden adott egy tökéletes agrár hétvégéhez. A Bábolnai Gazdanapok végre megnyitotta kapuit. A kiállítók elfoglalták helyeiket, a gépek fényezése csillog a napfényben, a szakértők pedig várják a mezőgazdaság után érdeklődők kérdéseit.

Már hajnalban nagy volt a nyüzsgés a Bábolnai Gazdanapok teljes területén. A kiállítók  elvégezték az utolsó simításokat, kilenc órától pedig már a látogatók is beléphettek a kiállítás területére.

Az égiek is kegyesek hozzánk, az esős időjárás után végre süt a nap és felszáradt a víz a gyönyörű mezőgazdasági gépekről is.

Magyarország legnagyobb és legrégebbi szabadtéri mezőgép-kiállításán azonban nem csak a fenséges masinákat nézhetik meg a látogatók. A Bábolna Nemzeti Ménesbirtok minden napra lovas programokkal készül az érdeklődőknek.

A kiállítók között mindenki megtalálja a számítását. Lehet kérdése takarmányozással, vagy logisztikával kapcsolatban, itt biztos talál szakértőket, akik segítenek. A jogi környezet, szabályozás témakörben a NAK és Nébih munkatársai adnak tanácsot, akiket az oktatás vagy a legfrissebb kutatások érdekelnek, keressék fel a Pannon Egyetem vagy a NAIK pavilonját.

A precíziós gazdálkodás szerelmesei nem csak a kiállítókkal vehetik fel a kapcsolatot, de

a Magyar Mezőgazdaság Kft. szervezésében a 31. Bábolnai Gazdanapokon megrendezik a SMARTFARM – Precíziós Növénytermesztési Konferenciát, kiállítást és gyakorlati bemutatót.

A legmodernebb technológiákkal ismerkedhetnek meg az érdeklődők ezen a minden területet átfogó konferencián.

Mivel egyre jobb az idő, ezért örömmel adhatjuk hírül, hogy a SMARTFARM bemutatókat a kiírtnak megfelelően megtartják.

Bár eléggé ránk ijesztett a sok eső, de pénteken és szombaton – hála a szakszerű és gyors munkának – a szántőföldi gépbemutatót is megtartják. Azért aki kilátogat esernyővel, esőkabáttal készüljön.

És hogy valóban a hazai mezőgazdaság teljes spektrumát lefedi a kiállítás, olyan érdekességekkel is megismerkedhetnek az idelátogatók, mint az ipari császárfa ültetvények működése és gazdasági lehetőségei, vagy a legmodernebb GPS megoldások, esetleg a legjobb pénzügyi konstrukciók mezőgazdasági vállalkozások részére, sőt a magyar sólymászat történelmében és jelenébe is bepillanthatnak.

A kiállítás díszvendég országa Hollandia. A holland konzulátus szakember-találkozót szervez a kis- és középvállalkozások számára, ezzel is segítve a két ország gazdasági kapcsolatait.

A sok látnivaló közepette megéhezik az ember, de aggodalomra semmi ok, már reggel elkezdték sütni a kiállítás vendéglátói a finomabbnál finomabb sülteket, és aki vásárfiával szeretne hazatérni, az is meg fogja találni a számítását.

A következő napokban folyamatosan tudósítunk a Bábolnai Gazdanapokról itt a honlapon és facebook oldalunkon egyaránt. Cikkek, videók, képgalériák – bemutatjuk a kiállítás minden fontos mozzanatát.

Velünk és magazinjainkkal pedig a bejárattal szemben felállított pavilonban találkozhat.

Forrás: magyarmezogazdasag.hu
Mizsei Károly
Mizsei Károly
teszt munka
teszt elismerés