0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

Az intelligens Amazone műtrágyaszórók

Megjelent a piacon az Amazone új műtrágyaszórója, mellyel hatékonyabb tápanyagutánpótlást biztosíthatunk szántóföldi növénykultúráinknak.

Kevesebb feladat a gazdának, hatékonyabb tápanyagpótlás a növényeknek: intelligens Amazone műtrágyaszórók

  • Az Amazone ZA-TS műtrágyaszóró főbb jellemzői: 1400 és 4200 liter közötti tartálytérfogat, akár 54 méteres munkaszélesség, 650 kg/perc áteresztőképesség és 30 km/h végsebesség.
  • Az újdonságok sora tartályok mélyhúzott kialakításával kezdődik, ennek köszönhetően nincsenek bennük hegesztési varratok, ami minimálisra csökkenti a rozsdásodás kockázatát, könnyen tisztíthatóvá teszi azokat és nem befolyásolják negatívan az anyag kiáramlását.
  • A tápanyag-visszapótlás tervszerűsége felett őrködik az Amazone Argus Twin rendszere, amely radartechnológiával ellenőrzi, hogy a terméshozamot növelő anyagok valós kijuttatása követi-e azt, amit megadtunk az ISOBUS terminálon. Továbbá a GPS-Switch megoldással a precíziós munkához lényeges automatizált szakaszolás is elérhető.
  • Nagy munkaszélesség esetén lényeges, hogy amennyire lehetséges, csökkentsük a műtrágya kijuttatásakor fellépő átfedéseket, valamint a kihagyott területek arányát. Az Amazone ZA-TS műtrágyaszóró elektromos bevezetőrendszere a beállításnak köszönhetően, finoman képes reagálni ezekre a körülményekre.
  • A hosszú élettartam biztosításához a TS műtrágyaszóróknál a teljes rendszer nemesacélból készült, amit keményfém bevonatú szórólapátok tesznek még ellenállóbbá.

AMAZONE ZG-TS és ZG-B vontatott, nagy területteljesítményű műtrágyaszórók a legnagyobb gazdálkodók szolgálatában

  • A klasszikus, vontatott felépítményű változatok a nagy gazdaságok vagy bérvállalkozások számára jelenthetnek ideális választást. A ZG-TS esetében a munkát a függesztett változatokból ismert radaros szenzorrendszer, integrált szóráshatároló megoldások, GPS alapú vezérlés, ISOBUS terminál és egy egyedi online mérlegrendszer könnyíti meg. A ZG-B-t pedig univerzalitása emeli ki a sorból.
  • Az Amazone műtrágyaszórók új generációjával tenné hatékonyabbá gazdaságát? Vegye fel értékesítőinkkel a kapcsolatot! (x)

Elérhetőségeiket itt találja: www.agrotec.hu/kapcsolat-gepertekesitok

Forrás: AGROTEC Magyarország Kft.