0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

A boxer, amely megoldja a borszállítást

Kreatív módon találta meg az utat a távolságtartási protokoll betartására a koronavírus krízis közepette egy Maryland-i pincészet. Soda-t, a boxert vetették be erre a célra.

Az amerikai Hagerstown városában található Stone House Urban Pincészet most az utcai kiszolgálást részesíti előnyben, az egyetlen négylábú alkalmazott jóvoltából, így teszik lehetővé, hogy a vásárlók biztonságosan feltölthessék készleteiket az általuk kedvelt nedűkből.

„Most nem lehet, hogy vendégeink a szokott módon jöjjenek be a pincészetbe vásárolni, és észrevettem, hogy Soda, a kutyánk az elmúlt hetekben kissé szomorú lett” – mondta Lori Yata, a pincészet és a  11 éves boxer tulajdonosa.

” Eddig minden alkalommal, amikor az ajtó kinyílt, azonnal felugrott, hogy köszönjön mindenkinek, aki belép. Amikor a rendszeres vendégek megjelentek, először mindig Soda-t üdvözölték, majd utána bennünket.”

A kutya vigasztalására, no meg az üzletmenet dinamikusabbá tételére az az ötlet született, hogy egy szokatlan kézbesítéssel oldják meg az ügyfelek kiszolgálását: bevetik a boxert a borszállításba 

Ehhez Soda egy speciális zsebes „öltönyt” kapott a gazdájától. Ez nem más, mint egy kreatív módon átalakított lovaknak készült nyeregtáska. Az eladó ebbe rakja a megrendelt palackokat.

Amikor a borászathoz érkeznek az ügyfelek, akik korábban telefonon adták le  a megrendelésüket,  Soda „zsebeit” megrakják palackokkal, aki az utcán várakozó ügyfélhez megy, és türelmesen hagyja, hogy a megrendelő átvegye az árut.

A tulajdonos ötlete működött. A pincészet Facebook oldalán lévő hozzászólások szerint Soda-nak sok munkája van. Az ügyfelek gyakran úgy jönnek a bolthoz, hogy hozzák a gyerekeiket is a szokatlan látványosságot kedvéért.

A kutyás szállítás előtt azonban a tulajdonosnak biztosítania kell a megfelelő feltételeket, hogy Soda nyugodtan tudja végezni a munkáját.

„Gondoskodnom kell arról, hogy a közelben ne legyenek más állatok, például macskák, mókusok vagy nyulak. Nos, ez mégis csak egy kutya!” – mondja a tulajdonos.

youtube://v/y_GINYHKLFc

 

Forrás: magyarmezogazdasag.hu