0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

Új online felületen hirdethetik termékeiket a gazdák

Termelői Kosár néven, az Agrárminisztérium megbízásából indult el egy online platform, melynek célja, hogy a magyar termelők gyorsan és hatékonyan tudják értékesíteni termékeiket. A felületen a többi közt élő állatok, húsáruk, zöldségek és gyümölcsök, tejtermékek, mézek, szaporítóanyagok vagy éppen faáruk kategóriákban hirdethetnek a gazdálkodók.

A magyar élelmiszer-gazdaságot mintegy 174 ezer vidéki vállalkozás tartja életben, amelyek jó része 10 fő alatti vagy önfoglalkoztató. Őket segíti a Termelői Kosár elnevezésű online platform, melyet az Agrárminisztérium megbízásából, a mezőgazdasági és élelmiszeripari termékek értékesítésének segítése érdekében hozta létre a Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. és a Magyar Nemzeti Vidék Hálózat.

A vidékfejlesztésben érdekelt kormányzati szervezetek közös célja, hogy a magyar termelők gyorsan és hatékonyan tudják értékesíteni termékeiket,

ezzel segítve a mezőgazdaság és élelmiszeripar növekedését, az élelmiszer-ellátás folyamatosságának biztosítását, s a rövid ellátási lánc erősítését. A felületen kategóriákra és térképre bontva szerepelnek az egyes termékek, melyek hirdetőire kattintva jelennek meg a részletek. A honlap üzemeltetőinek célja egy kínálatban és szolgáltatásban is folyamatosan bővülő platform fenntartása. 

 

Forrás: facebook.com/nagyistvan.movar