0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 29.

A Corteva Agriscience több kategóriában is elnyerte a 2020 évi Termékgyártási Kiválósági Díjat

A díjak az irányítás, a fenntarthatóság, a gyártási ellátási lánc és az operatív működés kiválóságának elismerésére szolgálnak. A Corteva Agriscience bejelentette, hogy több kategóriában is elnyerte az egyesült államokbeli Termékgyártók Nemzeti Szövetsége (National Association of Manufacturers) által megítélt Termékgyártási Kiválósági Díjat (Manufacturing Leadership Award).

Kiemelkedő technológiai eredményeiért a Corteva Agriscience az alábbi kategóriákban nyert díjat:

  • Operatív Működési Kiválósági Díj (Operational Excellence Leadership Award) az Arylex ™ hatóanyag gyártása során alkalmazott Direct Coupling eljárásért – ez az innováció hatékonyabb gyártási folyamatot eredményezett, amely során nőtt a termelési kapacitás, miközben jelentősen csökkent a hulladék mennyisége;
  • Gyártási Ellátási Lánc Kiválósági Díj (Supply Chain Leadership Award) a Corteva Agriscience termékeinek előállítása és csomagolása terén alkalmazott, az ökológiai lábnyom optimalizálását célzó programjáért, amely a végső gyártási fázist regionális szinten valósította meg, így közelebb hozta azt magához a fogyasztóhoz is;
  • Fenntarthatósági Kiválósági Díj (Sustainability Leadership Award) a sikeres Inatreq™ Active gyártása során alkalmazott fejlett technológiáért, amely magába foglalja annak a fenntartható és hatékony gyártási eljárásnak a kifejlesztését, amelynek köszönhetően ez a természetes eredetű gombaölő szer a piacra került.

Ezen felül, Juan Banales, a Corteva Agriscience pittsburgi üzemének karbantartási csoportvezetője elnyerte az Új Generáció Kiválósága Díjat. A díj, amelyet 30 éves vagy annál fiatalabb, kiemelkedő teljesítményt nyújtó gyártási szakembereknek ítélnek oda, egyaránt elismerése Banales innovatív vezetői teljesítményének és kiterjedt közösségi tevékenységének, így a pittsburgi képviselőtestületnél végzett munkájának.

A Corteva a díjakat a Termékgyártási Kiválósági Díjak Gáláján veszi át, amelyet virtuális esemény formájában 2020. október 8-án tartanak meg.

„Ezek az elismerések a Corteva Agriscience vállalatot az iparág azon vezető vállalatai közé emelik, amelyek globális szinten alakítják a gyártás jövőjét” mondta Balaji Venkataraman, a Corteva Agriscience globális gyártási és technológiai igazgatója. „Rendkívül büszke vagyok a szervezetünk csapatmunkájára és innovatív képességeire, az indianapolisi K+F részlegtől a világ különböző pontjain lévő gyártórészlegeinkig.”

Forrás: Corteva Agriscience sajtóközlemény