0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 29.

Fejlesztések a Fendt-nél

A közelmúltban egy ötszintes új létesítmény építése kezdődött el az AGCO finanszírozásában, a Fendt traktorgyár marktoberdorfi telephelyén. Az új épületben 125 új munkatársuk kap helyet, akiknek egy része a traktorgyár adminisztratív feladatait végzi majd el 21. századi körülmények között.

Az irodaház másik részében kutatási és fejlesztési részlegek kapnak helyet. A zömében mérnökökből álló teamek a digitalizációval és az automatizációval foglalkoznak majd.

Az új épület felszerelése rendkívül modern lesz, a munkahelyeket a legkorszerűbb technikával, szolgáltatásokkal és adatfeldolgozókkal, szoftverekkel szerelik fel, hogy a munkát hatékonyabbá tegyék, emelte ki mondandójában az alapkőletétel alkalmával Herbert Reiter, a Fendt kutatási és fejlesztési igazgatója.

Az épület nemcsak a géptervezőknek lesz igazi otthona, hanem számos új elektronikai és automatizálási szakértő, illetve IT-spe­cia­lis­ta is helyet kap benne. A beruházás az AGCO Landtechnik 4.0 program célkitűzéseinek a megvalósítását szolgálja.

Forrás: Magyar Mezőgazdaság