0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

AFS Connect – A hozzáadott érték

Az új Case IH Magnum AFS Connect újgenerációs traktorszériáról műszaki szempontból elég sok információval találkozhattunk 2020-ban. új AFS Connect modellek precíziós eszközök szempontjából is sokkal felszereltebbek elődeikhez képest, még az alapfelszereltséggel rendelkező modellek esetében is.

Az AFS 1200 Pro Android alapú kezelőfelülettel végre elérhetővé válik a régóta dédelgetett „egy monitor miden feladatra” mottó, hiszen a rendkívül korszerű vizuális megjelenés, komoly feldolgozó teljesítménnyel is párosul a tablet alapú készülékben.

A kijelző a hagyományos ISOBUS terminál funkción felül, külön aktiváló kód nélkül képes automata szakaszkezelésre (16 szakaszig) és maximum 3 anyag tekintetében terv alapú dózis szabályosra is! Csak akkor van szükség munkagép vezérlő aktiváló kódra, ha ennél többre van igényünk.

Maga a monitor lesz az egyik kulcsszereplő az adathordozó nélküli felhőalapú adatátvitelben is. Ugyancsak alapfelszereltség az úgynevezett P&CM modul mely, nemcsak az automata kormányzás irányítását végezheti, hanem egy integrált RTK jel vételére alkalmas 4G telematika modemmel is rendelkezik.

Ahhoz, hogy az alapfelszereltségű modell automata kormányzásra is képes legyen már csak egy GPS antennát kell beszereznünk, melyhez rendelkeznünk kell a megfelelő pontossági szint eléréséhez szükséges feloldással és előfizetéssel. A 25 cm-től egészen a 2,5 cm-ig négy különböző pontossági szint közül választhatunk (25, 15, 5, 2,5 cm). Az RTK (2,5 cm) pontosság esetén az AFS VectorPro antenna használatával lehetőségünk van az RTK Fill alapszolgáltatás igénybevételére is, mely 20 percen keresztül képes pótolni az esetlegesen kieső valós idejű jelkorrekciót, kedvezőtlen viszonyok esetén.

A beépített telematika modem aktiváláshoz alap és professzionális előfizetési lehetőség áll rendelkezésre. Mivel a felhőalapú adatátvitel csak a professzionális verzió sajátja szinte biztos, hogy ezt a lehetőséget fogja választani a partnerek többsége. 2019-ben indult el a My Case IH weboldal, ahol regisztráció után egy komplett szolgáltatás csomaghoz juthatunk, melyben számos funkció teljesen ingyenesen hozzáférhető. Az oldalon belül található, idén debütált AFS Connect felület segítségével három egymáshoz szorosan kapcsolódó modulra épülő rendszerbe nyerhetünk bepillantást. Lehetőségünk van farmunk (1), az erőgépjeinkből álló flotta (2) és adataink (3) komplett kezelésére, irányítására.

Ezzel az új generációs ASF Connect rendszerrel mutatkozott be a Magnum után 2020 végén a Steiger és a Quadtrac széria, 2021 nyarán az Optum, év végén pedig a 250-es szériás kombájn is. (x)

Bővebb információkért keresse az AGRI CS Magyarország Kft. területileg illetékes gépérékesítőit.

Forduljon hozzánk bizalommal!

www.agrics.hu

 

 

Forrás: AGRI CS Magyarország Kft.