0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

Mobil, napelemes, precíziós szarvasmarha-etető

A Super SmartFeed egy napelemes, automatizált szarvasmarha-etető, amely bármilyen méretű és korú szarvasmarha vagy juh etetésére használható.

youtube://v/GBraHTCTnsU

Ebben a rendszerben olyan speciálisan kialakított adagoló működik, amely lehetővé teszi bizonyos állatok takarmányfelhasználásának ellenőrzését. Például az állomány meghatározott egyedei számára megengedett a Super SmartFeed használata, míg más állatok kizárhatók a rendszer használatából. Ezen túlmenően az állat napi takarmánybevitele is szabályozható, így miután az aznapra meghatározott mennyiségű takarmányt megette, az állat már nem kap többet.

Mindezeket pedig egy online felületen keresztül lehet beállítani, illetve vezérelni.

Nincs külön szoftver, amelyet meg kellene vásárolni vagy letölteni a számítógépekre. A frissítésekhez sincs szükség felhasználói beavatkozásra.

A saját fiókadatait a felhasználó bárhonnan elérheti és frissítheti. Normál körülmények között körülbelül 100 állat kiegészítő takarmányozása mérhető Super SmartFeed-egységenként, ez azonban az állatoktól, a takarmány mennyiségétől és a célkitűzésektől függően változhat. A SmartFeed figyelmezteti a felhasználót, ha egyes állatok takarmányfogyasztása alacsony, vagy egy bizonyos idő elteltével nem látogatnak el az etetőhöz, így az állatokkal kapcsolatos problémák gyorsan megoldhatók.

Forrás: Magyar Mezőgazdaság