0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

Szolid németek, igényes japánok

Kompakt traktorokkal, fűnyírókkal, szálzúzó adapterekkel és aprítógépekkel készül a szeptember 9-11-i Bábolnai Gazdanapokra a Városkert gépforgalmazó kft., a rendezvény egyik törzskiállítója.

A koronavírus-járvány a gépforgalmazókat is negatívan érintette – mondta el Pavlyás Árpád, a cég képviselője -, mivel a beszállított komponensek késése, hiánya miatt kiszámíthatatlanná vált a gépek szállítása. Ettől függetlenül idén sem hiányozhatnak a Bábolnai Gazdanapok résztvevői közül, és a tervek szerint nyolc-kilenc haszongépet mutatnak majd be a gazdáknak.

A kiállításra érkezőknek lehetőségük lesz

közelebbről megismerkedni ISEKI kompakt traktorjaikkal és fűnyíróikkal, Müthing szálzúzó adapterjeikkel és Jensen aprítóikkal, amiben a helyszínen ezúttal is számítani lehet majd felkészült szakértőikre.

A Városkert Kft. hazai családi vállalkozásként alakult meg 1997-ben és a mai napig változatlanul megőrizte tulajdonosi körét, valamint részarányát. A cég kommunális gépek, járművek, járműfelépítmények, kiegészítő adapterek neves gyártóinak magyarországi vezérképviseletét látja el.

Vezető márkája a 40 lőerő alatti kommunális traktorok piacának világszerte meghatározó képviselője, a japán ISEKI. A gyár kommunális eszközhordozó traktorokat, fűnyíró traktorokat és nagyteljesítményű fűnyírókat állít elő. Termékeit rendkívül magas műszaki színvonal, megbízhatóság és igen jó ár-értékarány jellemzi.

Az ISEKI traktorokat a cég németországi központjában szerelik készre, és ott gyártják az adapterek nagy részét is – európai igényeknek és szabványok szerint, de teljes összhangban a mindenkori alapgéppel.

A Németországban piacvezető Jensen évtizedek óta kizárólag professzionális ágaprító berendezéseket tervez és gyárt. Peter Jensen 1884-ben készítette el az első aprítógépet, és neve mostanra egyet jelent a magas minőségű, megbízható termékekkel. A saját motoros, kardánmeghajtásos és speciális kivitelekben készülő berendezések teljes egészében a Jensen gyárában készülnek. Korszerű és nagyteljesítményű gyártóberendezéseinek köszönhetően a vevők legkülönbözőbb kéréseinek is eleget tud tenni, így a szériatermékeken felül egyedi feladatokra, speciális kivitelekre is kapható.

A mezőgazdasági adapterek, eszközök, illetve alkatrészek kereskedelme mellett a kalapácsos rendszerű (vízszintes tengelyű szárzúzók) kaszaadapterek fejlesztésére és gyártására specializálódott a Müthing. Az 1898-ban alapított német cég adaptereinek széles skáláját a 14 – 300 LE közötti traktorok, eszközhordozók megbízható, hosszú élettartamú kiegészítői alkotják.

Forrás: magyarmezogazdasag.hu