0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. április 18.

Megújult a John Deere 9R traktorszériája

A világ vezető traktorgyártója, az amerikai John Deere legnagyobb teljesítményű, JD 9R traktorcsaládjának nyolc modellje is megújult 2021-re.

A traktorok névleges és maximális teljesítményét is növelték, és a maximális motorteljesítmény már 40–50 lóerővel haladja meg a névlegeset. A 440–590 lóerő közötti teljesítményű traktorokat hathengeres, 13,6 liter hengerűrtartalmú, HPCR befecskendezésű JD Power Tech motorok hajtják, a legerősebb, 640 lóerős erőgépekben pedig hathengeres, 14,9 literes Cummins 15L QSX15 típusú motor van, aminek 691 lóerő a maximális teljesítménye.

A motorok DOC (dízeloxidációs)+DPF (dizel részecskeszűrős)+SCR (szelektív katalitikus redukció) katalizátoros füstgázkezelő rendszere teljesíti a Tier 4 Final füstgáztisztasági előírásokat.

A traktorcsalád tagjaiban 18 fokozatú, terhelés alatti automata kapcsolású e18 PowerShift sebességváltó van. A jól felszerelt, kényelmes és ergonomikus kialakítású, Activ Seat üléssel szerelt vezetőfülkék az új, aktív Hydra Cushion vagy Air Cushion rugózást kapják, és az új Command Centre kezelőpult, új monitor és új fedélzeti elektronika van bennük. A traktorok alvázát, tengelyeit és gumihevederes járószerkezetük hevederkocsijait is megerősítették. A hidraulikus rendszer szivattyúteljesítménye választható, 208 vagy 416 l/min.

Forrás: Magyar Mezőgazdaság