0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

Átadják „Az év magyar mezőgépe 2021” díjat

Az elismerő plakettet és oklevelet idén, a szeptember 9-11. között megrendezésre kerülő 34. Bábolnai Gazdanapok kiállításon bemutatásra kerülő azon mezőgép újdonságnak adják át, amelyet a pártatlan, szakértő zsűri, az alapítólevélben felsorolt szakmai szempontok alapján a kiállítás ideje alatt a helyszínen választ ki.

A hazai mezőgazdaságigép-gyártás fejlesztési eredményeinek megbecsülése és a korszerű hazai gyártmányok iránti bizalom növelése, ezáltal a vásárlói kör bővítése érdekében a Gépipari Tudományos Egyesület Mezőgépipari Szakosztálya és a mezőgazdasági szaklapokat kiadó Magyar Mezőgazdaság Kft. 2012-ben megalapította „Az év magyar mezőgépe” innovációs díjat.

Az év magyar mezőgépe 2021″ díjat és oklevelet idén, a szeptember 9-11. között megrendezésre kerülő 34. Bábolnai Gazdanapok kiállításon bemutatásra kerülő – a hazánkban működő, magyar adószámmal rendelkező mezőgépgyártók által Magyarországon előállított – azon mezőgép újdonságnak adják át, amelyet a pártatlan, szakértő zsűri, az alapítólevélben felsorolt szakmai szempontok alapján a kiállítás ideje alatt a helyszínen választ ki.

Ezt a szakmai elismerést eddig a Kühne Zrt. KRT-6 kompakt tárcsája, az Optigép Kft. NAS-1670 napraforgó betakarító adaptere, a Busa Bt. SK-12 sorközművelő kultivátora, a Framest Kft. Kreator síkvázas kombinátora, a Fliegl-Abda Kft. ADS-60 szervestrágya-szórója, a CLAAS Hungária Kft. Corio Conspeed 8-75 FC kukoricacső-törő adaptere és Convio Flex 930 hevederes vágóasztala, valamint a BPW-Hungária Kft. Agro Drive hidraulikusan hajtott tengelye nyerte el.

Forrás: magyarmezogazdasag.hu