0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. április 19.

El Camino de Santiago – Zarándoklat képekben és gondolatokban

A KEFAG Zrt. Juniperus Parkerdészet Árudájában (Kecskemét, Mártírok útja 88.) 2021. július 12-től augusztus 31-ig ingyenesen látogatható a Polner Tamás és Varga Lóránd "El Camino de Santiago" című könyvében is megjelent fotókból összeállított kiállítás. A könyv kedvezményesen meg is vásárolható az Árudában.

„A spanyolországi El Camino de Santiago zarándokút évszázados hagyományokra tekint vissza, de népszerűsége ma is töretlen. Több út is vezet Santiago de Compostelaba, de a legnépszerűbb közülük a spanyol-francia határnál elterülő Saint-Jean-Pied-de-Port nevű kisvároskából induló Francia út.

Évente több ezer ember kel útra, hogy gyalog megtegye ezt a több mint 800km-es távot.

A könyv Polner Tamás fotóin keresztül és Varga Lóránt gondolataival kalauzol el bennünket erre a varázslatos útra. A kettőjük által gyalog megtett, összesen több mint 2500 km eredményeképpen betekintést nyerünk az út legszebb pillanataiba és a zarándokok fejében felmerülő legmélyebb gondolatokba. Aki járt már ezen az úton, újra ott érezheti magát. Aki pedig még csak hallott róla, vágyakozni fog rá….”

A könyv képeinek egy része látható az ideiglenes kiállításon, melyet a fényképek szerzője; Polner Tamás bocsátott rendelkezésre, akinek ezúttal is köszöni a KEFAG Zrt.

Forrás: KEFAG Zrt.