0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

Értékesítési lehetőségek a kertészetben

A kertészek évnyitó szakmai konferenciáján az értékesítés számos közvetlen módjával, finanszírozási és támogatási lehetőségekkel, valamint gyümölcsfaiskolai innovációkkal ismerkedhetnek meg a résztvevők 2021. március 3-án és 4-én Tápiószecsőn.

A Tész-Ész Nonprofit Kft. és a Kertcenter Kft. által szervezett tanácskozás fő témája a különböző értékesítési lehetőségek bemutatása. A nyitó előadásban a vidékfejlesztési program aktualitásairól, majd a gyümölcstermesztési ágazat pénzügyi finanszírozási lehetőségeiről adnak tájékoztatást, aztán a piacra jutásé lesz a főszerep. Azonnal bevethető tippeket, a közösségi média adta lehetőségeket, a digitális és a közvetlen értékesítés fogásait osztják meg az előadók saját tapasztalataik alapján a tanácskozás első napján.

A legjobb hazai termelőket bemutató sorozatban a fertődi Horváth Mezőgazdasági Vállalkozást vezető Horváth Zoltán mondja el, hogyan gazdálkodik.

Március 4-én, pénteken faiskolai körkép várja az érdeklődőket. Megtudhatják, hogy az európai faiskolákban mi a jó és mi elérhető a sok kívánatos fajta közül. Szó lesz a mogyorótermesztésről, a csonthéjasok fajtaválasztásának szempontjairól, új almafajtákról és az ültetvénytelepítés és -fenntartás sarkalatos pontjairól.

Fiatal gazdaként fejti ki elképzeléseit a jövőről ifj. Károly László faiskolás és gyümölcstermesztő.

Jelentkezni a Kertészportálon lehet a rendezvényre, és ott bővebb információt is találnak a tervezett programról.

Forrás: magyarmezogazdasag.hu