0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

Szombattól ismét a teljes vonalon közlekednek a PÁEV járatai

A Pálházi Állami Erdei Vasút (PÁEV) vonalán 2022. március 19-én kezdődött hídfelújítás vonatforgalmat akadályozó része befejeződött, így a szerelvények április 30-tól, szombattól ismét a teljes vonalon közlekednek, a járatok Pálháza Város központjából indulnak és oda is érkeznek.

Szintén április 30-án lép életbe a nyári menetrend, ekkortól hétköznapokon négy, míg június 19-ig hétvégeken és ünnepnapokon öt járatpárral várja utasait az erdei vasút.

Június 20-ától egészen a nyár végéig napi öt vonatpár szolgálja majd a hegyközi kisvasút utazóközönségét.

Az üzemeltető ÉSZAKERDŐ Zrt. 2022. május 7-én, szombaton rendhagyó programmal készül a környezetükért tenni akarókra számítva. A Pálházi Állami Erdei Vasúton első alkalommal önkéntes szemétszedő akciót hirdet, a kisvasút környezetének megtisztítására. A résztvevők díjmentes különvonattal utazhatnak a végállomásig, majd a visszaúton gyalogosan gyűjthetik össze a vasút környezetében eldobált szemetet. Az akcióra a lelkes önkéntesek a kisvasut@eszakerdo.hu e-mail címen regisztrálhatnak, további információk a társaság honlapján (www.eszakerdo.hu) érhetők el.

Forrás: ÉSZAKERDŐ Zrt. Sajtóközlemény