0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

Bokrétaünnep a bajai AXIÁL-telephelyen

Elérte legmagasabb pontját az AXIÁL Kft. bajai, központi telephelyén épülő új szervizműhely, mely a régió céges mobilszervizszerelői számára készül. Az alkalomból – melyet bokrétaünnepnek is neveznek – 2022. július 12-én májusfát állított a cég és szűkkörű ünnepség keretében megvendégelte az építőket.

Az építkezés 2022 márciusában kezdődött és várhatóan 2022 őszére fejeződik be. Az új műhely 830 négyzetméteren fogadja a gépeket és összesen 12 db ipari kapu fogja biztosítani azok ki- és beállását. A nehéz javítási munkákat daru segíti majd, melynek munkatere a teljes, 45 méter hosszú és 18,5 méter széles munkaterületre kiterjed, és akár 5 tonnát is felemel 6 méter magasságig.

Az épület teljes területe 1060 négyzetméter lesz a szociális résszel, kézianyagraktárral együtt

– tudtuk meg Umenhoffer Ferenctől, az AXIÁL Kft. beruházási és üzemfenntartási igazgatójától.

Az ünnepségen Harsányi Zsolt, az AXIÁL Kft. tulajdonos-ügyvezetője köszönte meg a beruházás létrejöttén dolgozók és a kivitelezők munkáját. „Régi álmunk volt, hogy itt Baján is legyen egy mobilos műhely, mely a Baja környéki gépek szervizelési és karbantartási feladatait látja el. Csáki-Felső Sándor ügyfélkapcsolati vezető csapata fogja birtokba venni az épületet október-november környékén, mellyel tovább nő a cég fedett szervizműhely kapacitása és kiteljesedik az ügyfelek kiszolgálása. A korábban épített műhelyekhez képest ez annyiban más, hogy szélesebb az épület, amire a gépek növekvő mérete miatt volt szükség.

Például amikor 2001-ben elkezdtük forgalmazni a CLAAS gépeket, akkor az átlagos vágóasztalszélesség 5 méter 50 cm volt, most már van olyan vágóasztal, mely 12 méter 30 cm.

Köszönjük a beruházásban résztvevők munkáját és kérem, vigyázzatok magatokra, mert az ember a legfontosabb!”

Az építkezés a Gemenc Bau Kft. segítségével valósul meg, mely vállalat más axiálos projekteknél, köztük az Alkatrész Logisztikai Központ beruházáson is munkálkodott. A bajai bokrétaünnepen a Gemenc Bau Kft. igazgatója, Csermák Tamara köszönte meg maga és kollégái nevében az ünnepséget, majd elmondta, nagyon örül, hogy a bajai telephelyen immáron a második közös munkájuk valósul meg. Reméli, hogy az épületben dolgozók teljes megelégedettséggel fogják azt használni az átadást követően.

Forrás: AXIÁL Kft.