0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 29.

Ma kezdődik a Bakony Expo

Már 9. alkalommal szervezi meg Veszprém városa és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara a Bakony Expot. November 11. és 13. között a Veszprém Arénában ismét a termelőké és a bakonyi ízeké a főszerep.

A Bakony Expo idén is magas minőségű termékekkel, színvonalas kulturális és gyermekprogramokkal várja az érdeklődőket három napon át.

November 11-én, pénteken 14-19 óra között, november 12-án, szombaton 9-19 óra között, november 13-én, vasárnap pedig 9-18 óra közötti nyitva tartással.

A látogatók több mint 160 termelővel és kézművessel találkozhatnak, elsősorban a mézre és a mézes termékekre különlegességekre és ételekre koncentrálva. Ezek mellett lesznek vadhúsok, szarvaskolbász, sült gesztenye, csilis termékek, tejtermékek, szörpök, édességek, tökmagolaj és tökmagos termékek és még számtalan kézműves és termelői portékából válogathatnak a látogatók.

Szombaton és vasárnap délidőben nyit a Nagymama Portája, ahol a fülbemászó muzsika mellett ismerhetik meg a vendégek a vásár idei fő tematikáját jelentő méz felhasználásának lehetőségeit.

A vásár minden korosztályt megszólítva szervez programokat az egész család számára. Lesz állatsimogató, népi játékok játszóháza, táncos vásári komédia, Méz-Méh-Méhészet kiállítás, személykereső kutyás bemutató. A Bakony Expo vendége a történelmi Magyarország ezeréves határa mellől – Gyimesből – hozza el hagyományaikat.

A www.bakonyexpo.hu címen a kiállítók listája és a teljes program is elérhető.

Forrás: nak.hu