0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 29.

Miniszteri elismerő oklevelet kapott a NYÍRERDŐ Zrt. osztályvezetője

Az Agrárminisztérium az Erdők Világnapja alkalmából Budapesten, a Vajdahunyadvárban rendezett kitüntetési ünnepséget, kedden délután.

Az erdő létezése nem magától értetődő.

Az erdőgazdálkodók, vadgazdálkodók tudják a legjobban, hogy tudatosan kell törekednünk megőrzésükre, és tudatosan kell hasznosítanunk az erdők ökoszisztéma-szolgáltatásait. Ismerni és érteni kell az erdőt, ahogyan Önök is teszik

– jelentette ki Farkas Sándor, miniszterhelyettes az ünnepségen jelenlévő szakemberekhez címezve szavait.

A rendezvényen Péterné Beke Mária, a NYÍRERDŐ Nyírségi Erdészeti Zrt. controlling osztályvezetője az erdőmérnöki és controlling területen nagy odaadással végzett irányító tevékenységéért Miniszteri elismerő oklevelet vehetett át Farkas Sándor miniszterhelyettestől és Zambó Péter erdőkért felelős államtitkártól.

Péterné Beke Mária 1983-ban szerzett erdőmérnöki oklevelet az Erdészeti és Faipari Egyetem Erdőmérnöki Karán. Szakmai gyakorlatát a NYÍRERDŐ Zrt. jogelődje, a Felsőtiszai Erdő és Fafeldolgozó Gazdaság Nyíregyházi Erdészeténél teljesítette, majd a Központ erdőművelési osztályára került. 1993-tól műszaki titkári munkakörben ismerkedhetett meg az erdőgazdálkodás más területeivel. 1995-től dolgozik a controlling osztályon, aminek 2007 óta a vezetője.

Forrás: NYÍRERDŐ Zrt. közlemény