Back to top

TÁM Magazin

Költséggazdálkodás felsőfokon

Az állattenyésztés sikerességét alapjaiban dönti el a legnagyobb költségtényezőt jelentő takarmányozás. Országok jutottak piacvezető helyzetbe azáltal, hogy a korábbitól eltérő takarmányozási megoldásokat alkalmaztak. Ez a verseny folyamatosan tart. Aki a takarmányozás területén csak követő pozícióba kerül előbb-utóbb a lemaradók között találja magát. Ezért fontos, hogy a nagy állattartó telepeken alkalmazott takarmányozási technológiák világszínvonalúak, vagy ahhoz közel állóak legyenek. Ebben nyújt nagy segítséget a TÁM - Takarmányozás, állategészségügy Magyarországon kiadvány, amikor az élenjáró takarmánygyártó, illetve takarmányozási technológiákat, berendezéseket forgalmazó cégek közleményeit eljuttatja az állattenyésztőkhöz.

Minden esetben részletes gazdaságossági elemzést kap az olvasó az új takarmányok és technológiák alkalmazásával elérhető jövedelmezőségről. Az általános takarmányozási kérdéseken túl foglalkozik a melléktermékek takarmányozási célú felhasználásával, valamint takarmány kiegészítők, s más adalékok alkalmazásával.

Az egészséges állomány nem csupán kiadásoktól menti meg az állattenyésztőket, hanem alapjaiban befolyásolja termelési eredményeket, ezáltal az egész termelés eredményességét. Fontos, hogy az állatállományok egészségügyi státusza az első naptól a termelés befejezéséig a legmagasabb szintű legyen. Ehhez segítenek hozzá azok az információk, amelyeket a kiadványban szereplő kutatóhelyek, gyógyszereket, tápszereket, egészségügyi és állathigiéniai eszközöket, anyagokat forgalmazó cégek juttatnak el az olvasókhoz.

Médiaajánlat

TÁM Magazin

Minden gazdaság törekszik a takarmányozási költségek csökkentésére, az állomány egészségének javításával a bevétel-maximalizálásra. E két érzékeny területen nyújt nélkülözhetetlen információkat a kiadvány: a legjelentősebb kutatóhelyek, termékforgalmazó cégek révén az olvasó megismerkedhet a takarmányozás és az állategészségügy élvonalával.

A számítógépre mentett Médiaajánlat megtekintéséhez Adobe Acrobat Reader szükséges, melyet ide kattintva tölthet le.

Hirdetésfelvétel

Keresse hirdetésszervezőinket az alábbi elérhetőségeinken! Munkatársaink készséggel segítenek kidolgozni az Ön kommunikációs céljainak legjobban megfelelő ajánlatot.
Barsi Nóra
Hirdetésszervező
Mobil: +36 30 982-6369
Telefon: +36 1 470-0411
Fax: +36 1 470-0410
Postacím: 1591 Budapest, Pf. 294.
Dohány Árpád
Sales Manager
Mobil: +36 (70) 232 4231
Telefon: +36 (1) 470-0411

Munkatársaink

Dohány Árpád
Sales Manager
Mobil: +36 (70) 232 4231
Telefon: +36 (1) 470-0411