0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 29.

Naprakészen mezőgazdaságból

A www.magyarmezogazdasag.hu Agrárhírportál legfontosabb küldetése, hogy Ön első kézből és teljes körűen tudjon értesülni a hazai és a nemzetközi mezőgazdaság aktuális híreiről, eseményeiről a legmagasabb szakmai színvonalon.

A www.magyarmezogazdasag.hu Agrárhírportál legfontosabb küldetése, hogy Ön első kézből és teljes körűen értesüljön a hazai és a nemzetközi mezőgazdaság és élelmiszeripar aktuális híreiről, eseményeiről a legmagasabb szakmai színvonalon. Erre garancia kiadónk szakújságíró csapata. 

Örömmel tájékoztatjuk, hogy megújult a www.magyarmezogazdasag.hu Agrárhírportál, valamint kiadónk honlaprendszere!

youtube://v/mBjwIclxopY

 

Megújult honlapunkon a legfrissebb agrárhíreket mostantól még kényelmesebben böngészheti asztali gépen, táblagépen, vagy akár mobiltelefonon is!

Fontos változás, hogy szaklapjaink és magazinjaink weboldalainak tartalmát ezentúl egy csokorba gyűjtve olvashatja a www.magyarmezogazdasag.hu az Agrárhírportál tematikus rovataiban, míg a kiadványainkkal kapcsolatos információkat az Agrárszaklapok menüpont alatt találja. 

Naponta rengeteg friss írással, szakmai elemzéssel, alkalmanként videóriporttal, akciókkal és egyéb izgalmas tartalommal várjuk Önt rendszeresen a www.magyarmezogazdasag.hu Agrárhírportálra. 

 

Kellemes időtöltést kívánunk!

 

Sári Enikő és Hájos László

Ügyvezető igazgatók, Magyar Mezőgazdaság Kft.

 

Forrás: magyarmezogazdasag.hu