0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2023. szeptember 24.
A kiadó története
Kapcsolat
Tevékenység
Médiaajánlat

A Magyar Mezőgazdaság Kft. története

A Magyar Mezőgazdaság Kft. 1991 decemberében alakult meg Budapesten. A többségében újságírókból álló gazdasági társaság a Magyar Mezőgazdaság című agrárgazdasági hetilap és a Kerti Kalendárium havilap kiadásával kezdte meg tevékenységét.

Az elmúlt évtizedek alatt bebizonyosodott, hogy az akkor még merész döntésnek számító lapkiadói tevékenység meghozta gyümölcsét. Az első két év sikeres kiadói munkája után még négy mezőgazdasági szaklappal bővült a portfólió: az ország egyetlen kertészeti hetilapjával, a Kertészet és Szőlészettel, a havonta megjelenő Kistermelők Lapjával, a Kertbarát Magazinnal, valamint a Méhészet című újsággal.

A rendszerváltás a mezőgazdaságban is jelentős változásokat hozott. Az átalakult mezőgazdasági üzemek, az egyre növekvő számban megjelenő kis- és magángazdaságok elsődleges feladata sajnos nem a szakújságírók munkájának megrendelése volt. Azonban a kitartó munka eredményeként,

a cég lapjai az évek során elérték a havi 150 ezres példányszámot. Mára pedig 10 rendszeresen megjelenő szaklap és 8 melléklet a nyomtatott sajtótermék teljes vertikuma, melyeket már számos népszerű online platformon olvasóik digitálisan megvásárolhatnak.

A Magyar Mezőgazdaság Kft. nem csupán kiadott lapjainak számát növelte, hanem számos új szolgáltatással is bővítette portfólióját. A cég által létrehozott magyarmezogazdasag.hu online hírportál célja a kezdetektől nem változott: naprakész tájékozódási lehetőséget biztosítson az agrárium összes szereplőjének, a szakértőktől a hobbiszinten érdeklődőkig.

Mára a magyarmezogazdasag.hu az ország egyik vezető agrárhírportálja lett a gazdálkodók körében. Több mint 5 ezer cikk jelenik meg rajta évente, látogatottsága pedig meghaladja a havi 150 ezer egyedi látogatót.

A napi tájékoztatás mellett heti elektronikus hírújsággal is kiszolgálják 25 ezer feliratkozójukat, és három Facebook-oldaluk napról napra 25 ezernél több követőt ér el. YouTube-csatornájukon több száz saját készítésű videóinterjú, tudósítás és képes összefoglaló közül választhatnak az érdeklődők. A közösségi média rohamosan bővülő világával szintén lépést tud tartani a cég: 2020-ban elindították Instagram-oldalukat, 2021-ben pedig podcast csatornájukat.

A Magyar Mezőgazdaság Kft. életében, a lapkiadás mellett, már régóta jelen van a rendezvényszervezés is.

2007-ben élesztették újra a Kaposvári Állattenyésztési Napokat, amely a Dunántúl legnagyobb állattenyésztési kiállításává nőtte ki magát. Több mint 10 éven át évről évre fejlesztve, soha nem látott sikerre vitték a rendezvényt. 2021-ben a kiállítás új névvel, KÁN Egyetemi Napokként folytatódott, melynek szervezéséhez örömmel fogadták a MATE megkeresését. Mindeközben 2017-ben elindították az Agrárakadémia konferenciasorozatot is. A rendezvény az agrár-szakpolitika irányvonalainak bemutatását és népszerűsítését célozza meg, tematikus felépítéssel, évente több alkalommal, mindig más témakörben. Azóta is számos egyéb konferenciát és rendezvényt szerveznek az agrárium területén és azon kívül is.

2018-ban pedig a több mint három évtizedes múltra visszatekintő kiállítás, a Bábolnai Gazdanapok szervezői lettek, amely nemcsak hagyományt teremtett, de értéket is képvisel azzal, hogy az agrárium kiemelkedő eseményének számít.

A kiadó büszke erre a rendezvényre, hiszen a kiállítók és a látogatók döntő többsége évről évre visszatér; a színvonalas szakmai- és közönségprogramokkal zajló esemény tradíciót teremtett a magyar agráriumban. Az elmúlt években, a lelkes rendezvényszervező csapatnak és a kiváló lehetőségeknek köszönhetően, a Kiadó gazdasági mutatóiban is egyre jelentősebb tényezővé vált a rendezvényszervezés.

A kiadó ars poeticája a hiteles tájékoztatás, aminek teljesítéséhez komoly kapcsolatrendszerrel rendelkezik az agrárgazdaság minden területén. Kiadványaikkal a vidéket szolgálják, a mezőgazdaságból élő embereket, és igyekeznek elérni azt, hogy az agráriumi munkákhoz elengedhetetlen információk hiánytalanul megtalálhatók legyenek a Magyar Mezőgazdaság Kft. szaklapjaiban. A kiadó ma már teljes egészében magyar tulajdonú magántársaság, ahol minden főállású dolgozó és külső szerző is a magyar mezőgazdaság egészének szolgálatában áll.

A Magyar Mezőgazdaság Kft. nem csupán a legnagyobb agrárszaklap-kiadó, hanem a legszélesebb agrármédia-portfólióval rendelkező cég.

Munkája során az agrárium minden területének szereplőjét meg tudja szólítani. Folyamatos fejlődése az igényes szakmai munkának köszönhető, amit az olvasóik és a több mint 300 rendszeresen hirdető partnerük is elismer.

Tevékenységeink

Agrárszaklapok és mellékletek kiadása

Digitális lapok kiadása

Hírportál készítése és üzemeltetése

Rendezvények és konferenciák szervezése

PR és marketing tevékenység

Szaklapjaink

A Mi Erdőnk
Állattenyésztés
Borászati Füzetek
Kertbarát Magazin
Kertészet és Szőlészet
Kerti Kalendárium
Kistermelők Lapja
Magyar Mezőgazdaság
Méhészet
Pegazus

Kiadó

1141 Budapest, Mirtusz u. 2.
Postacím: 1591 Budapest, Pf. 294.
Telefon: (1) 470-0411
Fax: (1) 470-0410
Email: mmg​@magyarmezogazdasag.hu
Web: https://magyarmezogazdasag.hu

Munkatársak

Tevékenységeink

A Magyar Mezőgazdaság Kft. a lapkiadói és hírszolgáltatói munkája mellett igyekszik egyéb szolgáltatásokkal is partnerei rendelkezésére állni. Vállalkozunk teljes körű PR, marketing munka végzésére, valamint szakmai konferenciák, bemutatók megrendezésére is.

Agrárszaklapok

A Magyar Mezőgazdaság Kft. 11 szaklapjával és magazinjával, valamint 9 rendszeresen megjelenő mellékletével a hazai legnagyobb agrár-szaklapkiadó.

A cég kiadványaival teljes körűen lefedi a mezőgazdasággal foglalkozók körét a kistermelőktől a nagy gazdaságokban döntéshozó szakemberekig, vezetőkig.

A kiadó legfontosabb célja, hogy a vidéket széleskörűen informálja, lapjaival eljuttassa a szükséges híreket, szakmai anyagokat az olvasókhoz.

Fontos, hogy a lapjaiban közölt írások aktuálisak, informatívak, áttekinthetőek és közérthetőek legyenek.

A kiadó az elmúlt évben több mint 860 000 agrárszaklapot és magazint értékesített.

Kiadványainkat mintegy három és félmillióan olvassák évente.

Mellékletek

A Magyar Mezőgazdaság Kft. 11 szaklapjával és magazinjával, valamint 9 rendszeresen megjelenő mellékletével a hazai legnagyobb agrár-szaklapkiadó.

Digitális lapok

A Magyar Mezőgazdaság Kft. Magyarország legnagyobb digitális agrárszaklap kiadója, hiszen hét vezető szaklapját 2013-tól digitális formában is megjelenteti a mezőgazdasági szaklappiacon!

A digitális változatban is elérhető népszerű kiadványaink: Magyar Mezőgazdaság, Kertészet és Szőlészet, Kistermelők Lapja, Méhészet, Kerti Kalendárium, Kertbarát Magazin, Pegazus-a lovasok lapja.

Az egyedülálló megjelenés egyik fontos előnye, hogy a digitális lap olvasói bárhol, bármikor és bármilyen eszközről (PC, laptop, táblagép) elérhetik a lapokat.

Mindezeken felül lényegesen lerövidül és kényelmesebbé is válik az előfizetés folyamata a hazai és a külföldi olvasóink örömére, hiszen közvetlenül a megrendelés után a digitális kiadvány már a megjelenés reggelén megérkezik az előfizető e-mail postafiókjába!

Az új formátum bevezetésének egyik legfontosabb indoka, a hirdetőpartnerek felől érkező igény, hiszen a digitális lap interaktív tartalommal bővíthető (videók, képgaléria, linkek), mely további innovatív marketingkommunikációs lehetőséget biztosít a hirdetőpartnerek számára.

Fontos kiemelni, hogy digitális kiadványok mintegy 40%-kal kedvezőbb áron érhetők el a rendszer segítségével!

Mára a Debreceni Egyetem, a Kaposvári Egyetem agrárszakos hallgatói, valamint a Szent István Egyetem kiváló minősítésű diplomát szerzett szakemberei is heti rendszerességgel olvassák a Magyar Mezőgazdaság hetilap digitális változatát!

Hírportál

A magyarmezogazdasag.hu az ország meghatározó agrárhírportálja.

A www.magyarmezogazdasag.hu - az Agrárhírportál naponta tudósít a hazai és nemzetközi agrárvilágban történő eseményekről, agrárpolitikai intézkedésekről, aktuális pályázati és támogatási lehetőségekről, növénytermesztési és állattenyésztési technológiákról és technikai, technológiai újításokról.

Az olvasó kényelmesen, egy helyről, naprakészen értesülhet a legfrissebb tudnivalókról, amikre vállalkozásának sikeres működéséhez, illetve szakmai tájékozottságához feltétlenül szüksége van.

A www.magyarmezogazdasag.hu a friss szakmai hírek mellett számos egyéb hasznos funkciót is kínál: időjárás-előrejelzés, agrármeteorológiai információk, aktuális pályázati kiírások, agrárállások, apróhirdetések. Az Agrárhírportálon szakkönyveket is talál, feliratkozhat heti hírlevelünkre, valamint jelen van a nagyobb közösségi média-felületeken, ahol véleményt is cserélhet olvasóinkkal.

A 2017 éve elején megújult hírportál havonta több mint 500 új cikket, írást, elemzést jelentet meg neves és elismert szakmai újságírók tollából. A hírportál egyrész épít a saját újságírói bázisára, de emellett folyamatosan szemlézzük a legjelentősebb hazai és nemzetközi hírforrásokat. Ezzel tudjuk biztosítani, hogy olvasóink agrárügyekben mindig jól informáltak és felkészültek lehessenek.

Pozitív visszajelzésnek tekintjük a piac részéről, hogy a mezőgazdasági honlap-rendszert az indulástól számítva közel 100 országból évente több mint másfél millióan látogatják.

Fontos kiemelni, hogy a kiadó nevéből adódóan mind a „mezőgazdaság”, mind a „magyar mezőgazdaság” kulcsszavas keresésekre több mint 2 millió találatból az 1.-4. helyen szerepel a honlaprendszer!

Az online hirdetésben rejlő lehetőséget egyre több partnerünk ismerte fel, hiszen kiváló termékeik, szolgáltatásaik promotálására.

A www.magyarmezogazdasag.hu partnerei között tudhatja a hazai vezető agrárvállalkozásokat, agrár-közigazgatási intézményeket, kutatóintézeteket, illetve a megyei napilapokat

Stabil hátterét a Magyar Mezőgazdaság Kft-ben dolgozó szakemberek, szakújságírók adják, akik folyamatosan figyelemmel kísérik a mezőgazdasági piac híreit, történéseit.

Rendezvények és Konferenciák

A Magyar Mezőgazdaság Kft. lapkiadói főtevékenysége mellett mára jelentős üzletággá nőtte ki magát a rendezvények és konferenciák szervezése.

32. Bábolnai Gazdanapok - az OMÉK társrendezvénye

Ondré Péter, Zászlós Tibor, Haál Gábor, Czunyiné Bertalan Judit, Nagy István, Gyuricza Csaba, Feldman Zsolt, Kanz Csaba, Sári Enikő

2019-ben 32. alkalommal látogathattak az érdeklődők a Bábolnai Gazdanapokra, amely ebben az évben a 79. OMÉK társrendezvénye volt. A kiállítást Nagy István agrárminiszter nyitotta meg.

Idén is több mint húszezer négyzetméternyi kiállítói területen, több mint 200 kiállító, négy napon át várta a szakmai és az érdeklődő közönséget. A rendezvényre több mint 20 ezer ember látogatott el.

A nyitónap a határon túli gazdák napja is volt, amelyre a Vajdaságból, Erdélyből, Kárpátaljáról és a Felvidékről 50 gazda érkezett a rendezvényre. A második napon szakiskolai nap került megrendezésre, amelyre 14 intézmény 1100 diákja érkezett.

A Bábolnai Gazdanapok alatt zajlott a három napos SmartFarm precíziós növénytermesztési konferencia. A rendezvényt Feldman Zsolt mezőgazdaságért felelős államtitkár nyitotta meg. A konferencia 3 napján 53 előadás hangzott el, az eseményen 48 kiállító vett részt és naponta 6 interaktív szántóföldi bemutatót tartottak.

A Bábolnai Gazdanapok egyik legnépszerűbb programja idén is a gyakorlati szántóföldi gépbemutató volt, ami Bábolnáról indult 32 évvel ezelőtt.

XI. Kaposvári Állattenyésztési Napok

XI. Kaposvári Állattenyésztési Napok - A Dunántúl legnagyobb állattenyésztési kiállítása

10 év alatt jelentős eredményeket értünk el a kiállítás-szervezés speciális szegmensében, a Dunántúl legnagyobb állattenyésztési kiállítása mára már országosan is meghatározó jelentőségű!

A kiállítás óriási előnye, hogy kiváló infrastruktúrával rendelkezik, valamint rendkívül sokszínű, egyedi és évről évre bővülő rendezvény szakmai és közönségprogramok tekintetében.

Évente közel 200 kiállító mutatja be termékeit és szolgáltatásait a kiállításon, valamint több ezer szakember vesz részt a kiállítás sikeres szakmai rendezvényein. Mintegy 30 000 látogató tekinti meg évről évre a rendezvényt, melyen mintegy 1 000 tenyészállat kerül bemutatásra a rendezvény 16 fedett és szabad területén.

Egyedülálló a hazai agrárkiállítások között, hiszen a szervezője egy médiacég, aki print és online eszközökkel is tudja támogatni kiállítópartnereit!

Szeretettel várjuk kiállítópartnereinket és látogatóinkat 2017. szeptember 1-3 között!

www.kaposvarinapok.hu

SMARTFARM – Precíziós Mezőgazdasági konferencia

A SMARTFARM – Precíziós Mezőgazdasági konferencia célja, hogy hazai és nemzetközi példákon keresztül bemutassa a precíziós mezőgazdaság gyakorlatát.

Az előadások felölelik a precíziós növénytermesztés, növényvédelem, talajerő gazdálkodás, az állattenyésztésben alkalmazott szelekciós munka, a tartás és takarmányozás kihívásaira kidolgozott innovatív megoldásokat, melyek hozzájárulnak az agrártermelés hatékonyságának növeléséhez és hosszú távú fenntarthatóságához.

Kiállítóként és előadóként a hazai agrárium vezető cégei és szakemberei jelennek meg, akik közérthetően ismertetik a legújabb kutatási és fejlesztési munkáikat. Az állattenyésztési szekcióban interaktív előadások keretében kapnak a résztvevők új információkat a hazai és nemzetközi precíziós állattenyésztési (PLF) tendenciákról.

www.smartfarmkonferencia.hu

Agrárakadémia Fórum

A Herman Ottó Intézet és Nonprofit Kft. és a Magyar Mezőgazdaság Kft. szervezésében 2017-ben Agrárakadémia néven konferenciasorozat indult útjára.

A fórum az agrár-szakpolitika irányvonalainak bemutatását és népszerűsítését célozza meg tematikus felépítésben minden hónap első csütörtökén.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött!

www.agrar-akademia.hu

Agrármarketing és Média Nap

A Magyar Mezőgazdaság Kft. szervezésében évről évre megrendezésre kerül az Agrármarketing és média nap, hagyományosan az AGROmashEXPO kiállítás nyitónapján.

A rendezvény a hazai legnagyobb ilyen jellegű konferencia, melynek célja az agrármarketing és kommunikáció legfrissebb trendjeinek bemutatása és azok megvitatására népszerű hazai és külföldi meghívott előadók közreműködésével.

A rendezvény rendkívül nagy népszerűségnek örvend a hazai agrárium cégvezetői és marketingszakemberei körében, hiszen az információs technológia robbanásszerű fejlődése, a változó tartalomfogyasztási trendek és az ezek hatására változó és létrejövő új marketingkommunikációs és értékesítést támogató eszközök minden piaci szereplő életére és tevékenységére hatással vannak.

„Kötelességünknek érezzük, hogy az általunk megszerzett tudást, tapasztalatot átadjuk partnereinknek, és hogy közösen vitassuk meg a változások részleteit!”

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött!

Tevékenységeink

Agrárszaklapok és mellékletek kiadása

Digitális lapok kiadása

Hírportál készítése és üzemeltetése

Rendezvények és konferenciák szervezése

PR és marketing tevékenység

Szaklapjaink

magyarmezogazdasag.hu

Hirdessen a magyarmezogazdasag.hu-n, az ország meghatározó agrárhírportálján. Banner, videó, PR megjelenési lehetőségek segítík elérni az agrárszféra döntéshozóit és a mezőgazdaság iránt érdeklődőket.

Hirdetésfelvétel

Keresse hirdetésszervezőinket az alábbi elérhetőségeinken! Munkatársaink készséggel segítenek kidolgozni az Ön kommunikációs céljainak legjobban megfelelő ajánlatot.

Dohány Árpád

Sales Manager

E-mail: dohany.arpad​@magyarmezogazdasag.hu

Mobil: +36 (70) 232 4231

Telefon: +36 (1) 470-0411

Magyar Mezőgazdaság

Hirdessen az ország egyetlen agrárgazdasági hetilapjában! A Magyar Mezőgazdaság a hazai lappiacon az egyetlen, hetente megjelenő, az agrárgazdaság egészét átfogó szaklap. Létjogosultságát csaknem 70 éves múltja és az bizonyítja, hogy példányszámának közel 80 százaléka előfizetés útján jut el az olvasókhoz.

Hirdetésfelvétel

Keresse hirdetésszervezőinket az alábbi elérhetőségeinken! Munkatársaink készséggel segítenek kidolgozni az Ön kommunikációs céljainak legjobban megfelelő ajánlatot.

Barsi Nóra

Hirdetésszervező

E-mail: barsi.nora​@magyarmezogazdasag.hu

Mobil: +36 30 982-6369

Telefon: +36 1 470-0411

Fax: +36 1 470-0410

Postacím: 1591 Budapest, Pf. 294.

Dohány Árpád

Sales Manager

E-mail: dohany.arpad​@magyarmezogazdasag.hu

Mobil: +36 (70) 232 4231

Telefon: +36 (1) 470-0411

Kertészet és Szőlészet

A zöldség,- gyümölcs,- szőlő- és dísznövénytermesztők, zöldfelületgazdálkodók és szakoktatók hetilapja friss, és a gyakorlatban jól hasznosítható ismeretekkel. Termesztési technológiák, aktuális és fontos növényvédelmi kérdések, fajtaújdonságok, az új kutatási eredmények tárháza már több, mint hatvan éve. Megbízható, hiteles, mértékadó.

Hirdetésfelvétel

Keresse hirdetésszervezőinket az alábbi elérhetőségeinken! Munkatársaink készséggel segítenek kidolgozni az Ön kommunikációs céljainak legjobban megfelelő ajánlatot.

Barsi Nóra

Hirdetésszervező

E-mail: barsi.nora​@magyarmezogazdasag.hu

Mobil: +36 30 982-6369

Telefon: +36 1 470-0411

Fax: +36 1 470-0410

Postacím: 1591 Budapest, Pf. 294.

Dohány Árpád

Sales Manager

E-mail: dohany.arpad​@magyarmezogazdasag.hu

Mobil: +36 (70) 232 4231

Telefon: +36 (1) 470-0411

Kissné Jantner Erzsébet

Hirdetésszervező

E-mail: titkarsag​@kerteszetesszoleszet.hu

Mobil: +36 30 345 7601

Telefon: (1) 273-2290

Fax: (1) 273-2285

Postacím: 1591 Budapest, Pf. 294.

Kistermelők lapja

A Kistermelők Lapja közérthetően juttatja el az állattenyésztőkhöz a legújabb tudományos, technikai, gazdasági ismereteket. Külön foglalkozik a helyi termékfeldolgozással, a saját termékek piacra juttatásával, annak marketingjével. E mellett szól a nyúl, a díszbaromfi, a galamb tenyésztéséről. Informálja a társállattartás növekvő táborát is.

Hirdetésfelvétel

Keresse hirdetésszervezőinket az alábbi elérhetőségeinken! Munkatársaink készséggel segítenek kidolgozni az Ön kommunikációs céljainak legjobban megfelelő ajánlatot.

Barsi Nóra

Hirdetésszervező

E-mail: barsi.nora​@magyarmezogazdasag.hu

Mobil: +36 30 982-6369

Telefon: +36 1 470-0411

Fax: +36 1 470-0410

Postacím: 1591 Budapest, Pf. 294.

Dohány Árpád

Sales Manager

E-mail: dohany.arpad​@magyarmezogazdasag.hu

Mobil: +36 (70) 232 4231

Telefon: +36 (1) 470-0411

Méhészet

Hazánkban a legnagyobb múltú, a magyar méhésztársadalom legolvasottabb szaklapja. A havonta megjelenő folyóirat a 18-20 ezer főre becsült hazai méhésztársadalom véleményformáló többségéhez eljut. Kedvelt rovatai: Méhesről méhesre, Méhegészségügy, Emlékeztető.

Hirdetésfelvétel

Keresse hirdetésszervezőinket az alábbi elérhetőségeinken! Munkatársaink készséggel segítenek kidolgozni az Ön kommunikációs céljainak legjobban megfelelő ajánlatot.

Barsi Nóra

Hirdetésszervező

E-mail: barsi.nora​@magyarmezogazdasag.hu

Mobil: +36 30 982-6369

Telefon: +36 1 470-0411

Fax: +36 1 470-0410

Postacím: 1591 Budapest, Pf. 294.

Dohány Árpád

Sales Manager

E-mail: dohany.arpad​@magyarmezogazdasag.hu

Mobil: +36 (70) 232 4231

Telefon: +36 (1) 470-0411

Kissné Jantner Erzsébet

Hirdetésszervező

E-mail: titkarsag​@kerteszetesszoleszet.hu

Mobil: +36 30 345 7601

Telefon: (1) 273-2290

Fax: (1) 273-2285

Postacím: 1591 Budapest, Pf. 294.

Kertbarát Magazin

A kéthavonként megjelenő, 68 oldalas színes magazin témái a növényszerető olvasókhoz szólnak, hazai és külföldi kerteket, a növényvilág különlegességeit mutatják be, ismert emberek és kevésbé ismert növénybarátok igényesen kialakított kertjeibe kalauzol el, hasznos ötleteket ad a kertkialakításhoz, kertátépítéshez.

Hirdetésfelvétel

Keresse hirdetésszervezőinket az alábbi elérhetőségeinken! Munkatársaink készséggel segítenek kidolgozni az Ön kommunikációs céljainak legjobban megfelelő ajánlatot.

Barsi Nóra

Hirdetésszervező

E-mail: barsi.nora​@magyarmezogazdasag.hu

Mobil: +36 30 982-6369

Telefon: +36 1 470-0411

Fax: +36 1 470-0410

Postacím: 1591 Budapest, Pf. 294.

Dohány Árpád

Sales Manager

E-mail: dohany.arpad​@magyarmezogazdasag.hu

Mobil: +36 (70) 232 4231

Telefon: +36 (1) 470-0411

Pegazus

A Pegazus havonta megjelenő szakmai tartalmával kielégíti a lovassport aktív résztvevőinek igényeit: a tenyésztésben, a sportban és a háttériparban tevékenykedők részére szolgáltat hasznos információkat.

Hirdetésfelvétel

Keresse hirdetésszervezőinket az alábbi elérhetőségeinken! Munkatársaink készséggel segítenek kidolgozni az Ön kommunikációs céljainak legjobban megfelelő ajánlatot.

Barsi Nóra

Hirdetésszervező

E-mail: barsi.nora​@magyarmezogazdasag.hu

Mobil: +36 30 982-6369

Telefon: +36 1 470-0411

Fax: +36 1 470-0410

Postacím: 1591 Budapest, Pf. 294.

Dohány Árpád

Sales Manager

E-mail: dohany.arpad​@magyarmezogazdasag.hu

Mobil: +36 (70) 232 4231

Telefon: +36 (1) 470-0411

Kerti Kalendárium

Az elsősorban kiskert-tulajdonosoknak szóló immár 30 éve megjelenő lap segíti a kertbarátok, a kertészgazdák munkáját. Praktikus tanácsokkal szolgálja a hobbikertészek igényeit.

Hirdetésfelvétel

Keresse hirdetésszervezőinket az alábbi elérhetőségeinken! Munkatársaink készséggel segítenek kidolgozni az Ön kommunikációs céljainak legjobban megfelelő ajánlatot.

Barsi Nóra

Hirdetésszervező

E-mail: barsi.nora​@magyarmezogazdasag.hu

Mobil: +36 30 982-6369

Telefon: +36 1 470-0411

Fax: +36 1 470-0410

Postacím: 1591 Budapest, Pf. 294.

Dohány Árpád

Sales Manager

E-mail: dohany.arpad​@magyarmezogazdasag.hu

Mobil: +36 (70) 232 4231

Telefon: +36 (1) 470-0411

Borászati Füzetek

A Borászati Füzetek szerkesztői, munkatársai maguk is ismert és elismert szakemberek. Az újság sokszínű, kiegyensúlyozott tájékoztatásával széles olvasótábort tudhat maga mögött. Speciális témaköreivel, szakszerűségével a hazai szőlész-borász sajtópiacon nem csak vezető, de egyedülálló is.

Hirdetésfelvétel

Keresse hirdetésszervezőinket az alábbi elérhetőségeinken! Munkatársaink készséggel segítenek kidolgozni az Ön kommunikációs céljainak legjobban megfelelő ajánlatot.

Barsi Nóra

Hirdetésszervező

E-mail: barsi.nora​@magyarmezogazdasag.hu

Mobil: +36 30 982-6369

Telefon: +36 1 470-0411

Fax: +36 1 470-0410

Postacím: 1591 Budapest, Pf. 294.

Dohány Árpád

Sales Manager

E-mail: dohany.arpad​@magyarmezogazdasag.hu

Mobil: +36 (70) 232 4231

Telefon: +36 (1) 470-0411

MMG Gép Piac

Az MMG GÉP PIAC a több éve megjelenő szaklap, a Magyar Mezőgazdaság, valamint a Kertészet és Szőlészet 16-24 oldalas színes, tematikus gépesítési mellékleteként havonta 17 ezer példányban jelenik meg.

Hirdetésfelvétel

Keresse hirdetésszervezőinket az alábbi elérhetőségeinken! Munkatársaink készséggel segítenek kidolgozni az Ön kommunikációs céljainak legjobban megfelelő ajánlatot.

Barsi Nóra

Hirdetésszervező

E-mail: barsi.nora​@magyarmezogazdasag.hu

Mobil: +36 30 982-6369

Telefon: +36 1 470-0411

Fax: +36 1 470-0410

Postacím: 1591 Budapest, Pf. 294.

Dohány Árpád

Sales Manager

E-mail: dohany.arpad​@magyarmezogazdasag.hu

Mobil: +36 (70) 232 4231

Telefon: +36 (1) 470-0411

Állattenyésztés

Elsősorban a professzionálisan működő nagy gazdaságok állattenyésztőinek, felsővezetőinek nyújt magas színvonalon információkat. Tájékozódhatnak a legújabb kutatási eredményekről, az új nagyüzemi tenyésztési, termelési rendszerekről, az élenjáró cégek input anyag ajánlatairól, azok alkalmazási feltételeiről, lehetőségeiről.

Hirdetésfelvétel

Keresse hirdetésszervezőinket az alábbi elérhetőségeinken! Munkatársaink készséggel segítenek kidolgozni az Ön kommunikációs céljainak legjobban megfelelő ajánlatot.

Barsi Nóra

Hirdetésszervező

E-mail: barsi.nora​@magyarmezogazdasag.hu

Mobil: +36 30 982-6369

Telefon: +36 1 470-0411

Fax: +36 1 470-0410

Postacím: 1591 Budapest, Pf. 294.

Dohány Árpád

Sales Manager

E-mail: dohany.arpad​@magyarmezogazdasag.hu

Mobil: +36 (70) 232 4231

Telefon: +36 (1) 470-0411

Erdőgazdaság és Faipar

A hazai agráriumban dolgozók közül nagyon sokan nemcsak szántóföldi termesztéssel, állattenyésztéssel foglalkoznak, hanem az évek során erdőhöz is jutottak. A szakképesítéssel nem, ám erdőtulajdonnal rendelkező gazdák számára nyújt hasznos információkat a havonta jelentkező Erdőgazdaság és Faipar. Rendszeresen írunk az ágazatban zajló eseményekről, jogszabályi változásokról, pályázati lehetőségekről, hírekről, érdekességekről. Külföldi beszámolók, tudósítások segítik a világban való tájékozódást.

Hirdetésfelvétel

Keresse hirdetésszervezőinket az alábbi elérhetőségeinken! Munkatársaink készséggel segítenek kidolgozni az Ön kommunikációs céljainak legjobban megfelelő ajánlatot.

Barsi Nóra

Hirdetésszervező

E-mail: barsi.nora​@magyarmezogazdasag.hu

Mobil: +36 30 982-6369

Telefon: +36 1 470-0411

Fax: +36 1 470-0410

Postacím: 1591 Budapest, Pf. 294.

Dohány Árpád

Sales Manager

E-mail: dohany.arpad​@magyarmezogazdasag.hu

Mobil: +36 (70) 232 4231

Telefon: +36 (1) 470-0411

Halászati Lapok

A Haltermelők Országos Szövetsége és Terméktanácsa marketing kommunikációs hírlevele, a magyar halászság érdekképviseleti, érdekvédelmi tevékenységét mutatja be. A szövetség 11 évvel ezelőtt alapította ezt a lapot és azóta szolgálja e kis ágazat ámde a vidék életében fontos, nélkülözhetetlen tevékenységet folytató vállalkozói érdekeket.

Hirdetésfelvétel

Keresse hirdetésszervezőinket az alábbi elérhetőségeinken! Munkatársaink készséggel segítenek kidolgozni az Ön kommunikációs céljainak legjobban megfelelő ajánlatot.

Barsi Nóra

Hirdetésszervező

E-mail: barsi.nora​@magyarmezogazdasag.hu

Mobil: +36 30 982-6369

Telefon: +36 1 470-0411

Fax: +36 1 470-0410

Postacím: 1591 Budapest, Pf. 294.

Dohány Árpád

Sales Manager

E-mail: dohany.arpad​@magyarmezogazdasag.hu

Mobil: +36 (70) 232 4231

Telefon: +36 (1) 470-0411

Magyar Juhászat

A Magyar Juhászat a Magyar Mezőgazdaság ágazati melléklete, amely havonta jelenik meg. A szerkesztő bizottságában elméleti és gyakorlati szakemberek egyaránt megtalálhatóak. Feladatául tűzte ki, a juhászatok innovációs feladatainak felgyorsítását, valamint a hazai és nemzetközi fejlődési és kereskedelmi trendek megismertetését a juhászati vállalkozások tulajdonosaival és a juhászatban dolgozókkal.

Hirdetésfelvétel

Keresse hirdetésszervezőinket az alábbi elérhetőségeinken! Munkatársaink készséggel segítenek kidolgozni az Ön kommunikációs céljainak legjobban megfelelő ajánlatot.

Barsi Nóra

Hirdetésszervező

E-mail: barsi.nora​@magyarmezogazdasag.hu

Mobil: +36 30 982-6369

Telefon: +36 1 470-0411

Fax: +36 1 470-0410

Postacím: 1591 Budapest, Pf. 294.

Dohány Árpád

Sales Manager

E-mail: dohany.arpad​@magyarmezogazdasag.hu

Mobil: +36 (70) 232 4231

Telefon: +36 (1) 470-0411

Növénytermesztés

Évente 6 alkalommal jelenik meg, a Magyar Mezőgazdaság szakmai mellékleteként. A benne szereplő cégek aktuális információit, újdonságait és szakmai ajánlatait, tanácsait ismerteti meg az olvasókkal.

Hirdetésfelvétel

Keresse hirdetésszervezőinket az alábbi elérhetőségeinken! Munkatársaink készséggel segítenek kidolgozni az Ön kommunikációs céljainak legjobban megfelelő ajánlatot.

Barsi Nóra

Hirdetésszervező

E-mail: barsi.nora​@magyarmezogazdasag.hu

Mobil: +36 30 982-6369

Telefon: +36 1 470-0411

Fax: +36 1 470-0410

Postacím: 1591 Budapest, Pf. 294.

Dohány Árpád

Sales Manager

E-mail: dohany.arpad​@magyarmezogazdasag.hu

Mobil: +36 (70) 232 4231

Telefon: +36 (1) 470-0411

Vetőmag

A Vetőmag Szövetség Szakmaközi Szervezet és Terméktanács folyóirata – idén a 17. évfolyamát éli – a vetőmag ágazat hazai és nemzetközi tevékenységét mutatja be. A VSZT a lapon keresztül is erősíti a tagsággal az információcserét és a szerteágazó érdekeket igyekszik egységben képviselni.

Hirdetésfelvétel

Keresse hirdetésszervezőinket az alábbi elérhetőségeinken! Munkatársaink készséggel segítenek kidolgozni az Ön kommunikációs céljainak legjobban megfelelő ajánlatot.

Barsi Nóra

Hirdetésszervező

E-mail: barsi.nora​@magyarmezogazdasag.hu

Mobil: +36 30 982-6369

Telefon: +36 1 470-0411

Fax: +36 1 470-0410

Postacím: 1591 Budapest, Pf. 294.

Dohány Árpád

Sales Manager

E-mail: dohany.arpad​@magyarmezogazdasag.hu

Mobil: +36 (70) 232 4231

Telefon: +36 (1) 470-0411

Vetőmag Világ

Évente 6 alkalommal jelenik meg, a Magyar Mezőgazdaság szakmai mellékleteként. A benne szereplő cégek aktuális információit, újdonságait és szakmai ajánlatait, tanácsait ismerteti meg az olvasókkal.

Hirdetésfelvétel

Keresse hirdetésszervezőinket az alábbi elérhetőségeinken! Munkatársaink készséggel segítenek kidolgozni az Ön kommunikációs céljainak legjobban megfelelő ajánlatot.

Barsi Nóra

Hirdetésszervező

E-mail: barsi.nora​@magyarmezogazdasag.hu

Mobil: +36 30 982-6369

Telefon: +36 1 470-0411

Fax: +36 1 470-0410

Postacím: 1591 Budapest, Pf. 294.

Dohány Árpád

Sales Manager

E-mail: dohany.arpad​@magyarmezogazdasag.hu

Mobil: +36 (70) 232 4231

Telefon: +36 (1) 470-0411

PénzMag

A PénzMag, a Magyar Mezőgazdaság hetilap havonta jelentkező melléklete, melynek célja, hogy önálló fejezetet szenteljen a napjainkban az agrártermelők számára is egyre fontosabb pénzügyi kérdéseknek. Közérthető formában szól az agrárvilágot érintő pénzügyi konstrukciókról.

Hirdetésfelvétel

Keresse hirdetésszervezőinket az alábbi elérhetőségeinken! Munkatársaink készséggel segítenek kidolgozni az Ön kommunikációs céljainak legjobban megfelelő ajánlatot.

Barsi Nóra

Hirdetésszervező

E-mail: barsi.nora​@magyarmezogazdasag.hu

Mobil: +36 30 982-6369

Telefon: +36 1 470-0411

Fax: +36 1 470-0410

Postacím: 1591 Budapest, Pf. 294.

Dohány Árpád

Sales Manager

E-mail: dohany.arpad​@magyarmezogazdasag.hu

Mobil: +36 (70) 232 4231

Telefon: +36 (1) 470-0411