0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. április 20.

Két díjat is nyert a KITE Zrt. pénzügyi szekciója egyet pedig a cég megújult honlapja

Idén másodszor rendezte meg Business and Finance Summit konferenciáját a Portfolio és a Credit Management Group, amelyen a nemzetközi szinten is elismert CFO of the year díj, a CFO Master és az Év Credit Management Csapata elismerések is átadásra kerültek. Utóbbi kettőben a KITE is érintett idén.

Az év egyik legnagyobb üzleti és pénzügyi konferenciájának 2018. november 8-án a budavári Hilton Budapest adott otthont.

A KITE Zrt. kockázatkezelési csapata itt kapta meg az Év Credit Management Csapata díjat a Credit Management Szövetség elnökségéből és a szakmai partnerek vezetőiből álló zsűri döntése alapján.

A kitűntetéssel a KITÉ-ben zajló folyamatosan magas színvonalú munkát és a kiváló eredményeket ismerték el.

A díjat a cég küldöttsége Josep Busuttiltól, az Európai Credit Management Szövetség (FECMA) elnökétől, Merész Istvántól, az Euler Hermes vezetőjétől, valamint Szentirmay Pétertől, a Magyar Credit Management Szövetség elnökétől vehette át.

A CFO Master díj nyertesei között Kotormán Mihály neve is szerepel. A KITE Zrt. pénzügyi és számviteli vezérigazgató-helyettese ráadásul az egyedüli a mezőnyben, aki egymás után kétszer is megkapta ezt az elismerést.

Idén is nagyon sok értékes pályázat és jelölés érkezett a díjra, amit a bankárokból, gazdasági újságírókból, valamint pénzügyi és vállalati szakemberekből álló szakmai zsűri tekintett át. A verseny rendkívül szoros volt, ugyanakkor a KITE Zrt. által beküldött szakmai anyag kiemelkedett a mezőnyből, ami kiérdemelte a zsűri egyöntetű elismerését. Ezt a díjat idén hét kiemelkedő teljesítményt nyújtó pénzügyi vezető vehette át.

A „CFO of the Year” Európa számos országában már régóta széles körben elismert pénzügyszakmai díj, amit a vállalati szféra legkiemelkedőbb pénzügyi, gazdasági vezetői részére alapítottak.

Díjeső a kite.hu-ra

Megszülettek az eredmények az idei ’Az Év Honlapja’ versenyen. 2018. november 14-én a Marketing Summit Hungary első estéjén, ünnepélyes keretek között adták át az elismeréseket. A KITE Zrt. megújult honlapja a kereskedelem és agrárkategóriában is különdíjas lett.

A KITE Zrt. 2017. decemberében döntött úgy, hogy kiszolgálva a digitalizáció által támasztott elvárásokat, megújítja honlapját, a kite.hu-t, hogy a már több évtizede meglévő régi partnerek megtartása mellett a mezőgazdasági tevékenységbe újonnan bekapcsolódó generációt is megnyerjék, és a KITE azon értékeit mutassák be, amely ebben a körben is vonzóvá tehetik a vállalatot.

Elsődleges célkitűzésük az volt, hogy a KITE márkát erősítsék az oldalon keresztül, szemléltessék a KITE Zrt. szerteágazó, a szántóföldi és kertészeti növénytermesztésre és parkápoló tevékenységre és szolgáltatásokra egyaránt kiterjedő, teljeskörű munkásságát. További célként fogalmazódott meg a KITE szakértői szerepének erősítése, valamint az értékesítés támogatása.

Az új honlap 2018. augusztusában indult útjára, számos kolléga közös munkájának eredményeként a Kreatív Vonalak ügynökség koprodukciójában.

Részletek Az Év Honlapja team értékeléséből:

„Nagyon fontos, hogy a megújult honlappal a fiatal gazdák számára is közvetítik a cég korszerű, modern hozzáállását és azokat az értékeket, amiktől vonzó választás lehet a számukra ez az agrárcég. Vállalásuk sikerült is, a honlap a jó technológiai teljesítmény mellett igen gazdag tartalommal jelentkezik.”

„A mezőgazdasági cégekre hajlamosak sokan azt gondolni, hogy csak elmaradott internetes megjelenéssel rendelkezhetnek. Ennek szöges ellentéte a KITE Zrt. megújult oldala, ami vizuálisan is igényes, gazdag tartalmát pedig bármelyik iparágban működő cég megirigyelhetné.”

17. alkalommal került megrendezésre az online marketing-kommunikációs szakma legrangosabb hazai eseménye,

‘Az Év Honlapja’ pályázat. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által szervezett versenyre összesen 200 nevezés érkezett, melyből 57 díjazottat választott ki a szakmai zsűri.

A díjakat Tonk Emil, a Magyar Marketing Szövetség alelnöke és Varga István László, a pályázat alapítója adta át. Az eseménynek Magyar Marketing Szövetség konferenciája, a Marketing Summit Hungary adott otthont.

Forrás: sajtóközlemény