0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 29.

Vidékfejlesztésért felelős országos alelnököt választott a NAK

Luzsi Józsefet, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Erdő- és vadgazdálkodási osztályának eddigi elnökét választották meg a köztestület vidékfejlesztésért felelős országos alelnökének a Gödöllőn tartott országos küldöttgyűlésen.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) 2018. december 20-án, Gödöllőn tartott országos küldöttgyűlésén egyhangú szavazással Luzsi Józsefet, a köztestület Erdő- és vadgazdálkodási Osztályának eddigi elnökét, a Magán Erdőtulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetségének tiszteletbeli elnökét választották meg vidékfejlesztésért felelős országos alelnöknek.

A NAK Országos Erdő- és Vadgazdálkodási Osztályának elnökévé, szintén egyhangúlag Bleier Norbertet, a Szent István Egyetem Vadvilág Megőrzési Intézet korábbi munkatársát, az Agrárminisztérium tájegységi fővadászát választották meg az országos küldöttek.

Az Országos Küldöttgyűlés támogatta továbbá a köztestület csatlakozási szándékát a World Farmers Organization (WFO) szervezethez. A WFO több mint félszáz ország gazdáit képviseli a globális fórumokon. Célja olyan politikai irányvonalak elfogadtatása, amelyek javítják a gazdasági környezetet, a gazdálkodók, családjaik és a vidéki közösségek megélhetését.

Forrás: NAK sajtóközlemény