0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 19.

Tuti tipp: 31-én irány az Ügetőszilveszter!

Közeleg az Ügetőszilveszter, a Kincsem Park szezonzáró, s egyben legtöbbeket megmozgató rendezvénye. A szervezők idén 20 ezer látogatóra számítanak, éppen ezért sokrétű programmal készülnek, mellyel nemcsak a lóversenyek szerelmeseinek kedveznek.

youtube://v/zRxmDWmv2Ek

 

Ahogy az már jól megszokott, a program gerincét ezúttal is a tíz ügető-, valamint két agárverseny alkotja majd, utóbbiak esetében azonban lesz változás: a kutyák az eddigi helyszín helyett idén már az új Nemzeti Agárstadionban versenghetnek. Itt a szervezők külön fogadóhelyiséggel várják majd a látogatókat, akik az agárfutamokat kivetítőn is végigkövethetik. Pécsi István, a Kincsem Park ügyvezető igazgatója lapunknak elmondta, az Ügetőszilveszter minden futamát szakkomentátor „tolmácsolja” majd, továbbá minden eddiginél több s részletesebb információ lesz elérhető a versenyekkel kapcsolatban, ez pedig a fogadók szemszögéből sem elhanyagolandó tény.

„A tapasztalataink azt mutatják, hogy sok, a lóversenyfogadás terén „újoncnak” számító játékosunk van ilyenkor, akik nem tétre, hanem sokkal inkább helyre fogadnak. Ez a legegyszerűbb lóversenyjáték; az első három hely valamelyikére kell odaérnie a lónak” – magyarázta Pécsi István. Mint mondta, ezt figyelembe véve határozták meg az aznapi nyeremények nagyságát, illetve emelték meg a Jackpot összegét – egészen pontosan 8 és félmillió forinttal. Az Ügetőszilveszteren természetesen

idén is lesznek sztárfutamok: ahogy tavaly, úgy idén is a hajtók között lesz például Pamkutya Béla és Pista is – a fiatalabb korosztály nagy örömére.

Mint az megszokott, a bulisátorban idén is DJ Smash gondoskodik majd a jó hangulatról. A program tűzijátékkal zárják a szervezők, akik idén hozzávetőleg 20 ezer látogatóra számítanak. Az Ügetőszilveszter részletes programjáról a www.kincsempark.hu/ügetőszilveszter linken kaphatnak tájékoztatást olvasóink.

Forrás: magyarmezogazdasag.hu