0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

Környezetbarát termékekkel aspirál az MP Motor Kft.

Az idén 38. AGROmashEXPO közel 350 kiállítója között megtalálhattuk a magyar tulajdonban lévő MP Motor Kft.-t is, amely 29 éve van jelen a piacon. Fő tevékenységük a Honda termékeinek forgalmazása, azonban saját márkás termékek is megtalálhatók a cég termékpalettáján, melyek a Honda termékcsaládjából hiányzó árucikkek közötti űrt hivatottak betölteni.

Kezdetben a Honda motorkerékpár és kisgépes részleg forgalmazása számított a tevékenységi körüknek, azonban átcsoportosítások révén a kisgépek mellett a csónakmotorok terjesztése vált a feladatukká. A Honda termékcsaládjából hiányzó termékeket itthoni munkaerővel és gyártással igyekeznek pótolni – ez főleg az MP motor-termékcsaládot és más ipari termékköröket, mint például generátorokat jelenti.

Az idei évtől az MP Motor Kft.-nél újdonságnak számító EGO környezetbarát termékcsaláddal is megismerkedhetnek az érdeklődők.

Az amerikai márka 23 éve van jelen az amerikai és kínai piacon. A termékeket Kínában gyártják, koordinálásuk pedig Frankfurtban történik. A termékcsalád árucikkeinek jellemzője, hogy akkumulátorral működnek. Abban azonban különböznek más piacon lévő termékektől, hogy 56 voltos technológiával készülnek, az akkumulátor celláit íves alakban helyezték el, ezzel is megelőzve a túlmelegedés lehetőségét, továbbá egy kémiai védelmet is beleterveztek, mely a cellák hűtését szolgálja.

Ezzel a technológiával a gép 10 százalékkal nagyobb teljesítményre képes, mint más, hasonló paraméterekkel rendelkező piaci termék – a legtöbb gyártó az eddig is ismert 18 és 36 voltos technológiával dolgozik.

Az EGO környezetbarát termékcsalád fűnyírót, fűkaszát, láncfűrészt, multiszerszám-gépet: kapát, fűkaszát, lombfújót, sövényvágót, valamint sörtés és gumilapátos seprűt (a járdák, utak takarítását lehet vele könnyen elvégezni) tartalmaz, profi és hobbi kategóriás változatokban.

Természetesen az MP Motor továbbra is kihegyezetten fókuszál a Honda négyütemű, benzinmotoros termékeire, melyek alacsony fogyasztással és rendkívüli megbízhatósággal rendelkeznek. „Egyéb kiegészítő termékek az MP Motor motoros gépei, de a cég szeretne tovább bővülni, hogy méltó módon tudjuk bemutatni ezeket a termékeket az érdeklődők részére” – ismertette Bodnár Ilona, az MP Motor Kft. kereskedelmi és marketingvezetője.

Forrás: magyarmezogazdasag.hu