0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

Elmarad a milánói Myplant & Garden a koronavírus miatt

Sajtóközleményt adott ki a Milánóban február 26-28-ára tervezett nagyszabású dísznövényexpó, a Myplant & Garden a koronavírus miatt. Mivel több kiállító is visszamondta a részvételt, ezért szeptemberre halasztják az eseményt.

Az utóbbi napokban aggasztó hírek érkeztek Észak-Olaszországból, azon belül is a nagyszabású, több tízezer nemzetközi látogatót vonzó Myplant & Garden dísznövény-szakkiállításnak helyt adó Milánóból, ami szerint a városvezetés a koronavírus miatt szigorú óvintézkedéseket vezetett be. A rendezvény kiállítói és a szervezők is így attól tartanak, hogy a látogatók száma drasztikusan visszaesik. A Myplant & Garden szervezőbizottsága, Lombardia tartomány és a milánói prefektúra vezetőivel egyeztetve úgy határozott, hogy biztonsági okokból elhalasztják a rendezvényt.

A kiállítás sikeres megszervezésében részt vevő minden érintett erőfeszítéseit nagyra értékelve és megköszönve, a résztvevők és családjaik egészsége érdekében a szervezők azonnali hatállyal intézkedtek, és az eseményt szeptemberre halasztották. A sajtóközleményben a szervezők úgy nyilatkoztak, hogy

bár nagyon nehéz döntést kellett meghozniuk a csaknem egy éve szerveződő nagyszabású kiállítás elhalasztásáról, bíznak abban, hogy az érintettek megértik, hogy az ő érdekükben határoztak így.

Úgy vélik, hogy a Myplant & Garden elhalasztása a megerősödés és a továbbfejlődés lehetőségét adja minden kiállítónak, látogatóak, partnernek és együttműködésnek.

A szervezőbizottság folytatja a munkát, és bízik abban, hogy a 6. Myplant & Garden szeptemberben sikeres lesz. Úgy vélik, hogy a féléves halasztás lehetőség arra, hogy egy még jobb kiállítást szervezzenek ősszel.

2019-ben a milánói Myplant & Garden nemzetközi dísznövény-szakvásárt 45 ezer négyzetméteren rendezték meg. 733 kiállító mutatta be termékeit és szolgáltatásait, és több mint 20 ezer nemzetközi látogató, közöttük a kiemelt üzleti program keretében 200 küldöttség, közöttük magyar üzletemberek látogatták.

A Myplant & Garden szervezői bármilyen kérdésben az érintettek rendelkezésére állnak.

A 2019. évi eseményről a Kertészet és Szőlészet 2019/10. számában írtunk.

Forrás: myplantgarden.com