0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. április 19.

Fátyol Vendégház

Szilvásvárad külterületén, a szépségéről híres Szalajka-völgyben, az erdő ölelésében várja a pihenni vágyó vendégeit a Fátyol Vendégház. A nyugodt és csendes környezet lehetőséget nyújt a teljes kikapcsolódásra. A szállás a nevét a Fátyol-vízesésről kapta, ahonnan egy rövid erdei sétával elérhető.

A kétszintes vendégházban egy időben 30-35 fő szállhat meg kényelmesen, az alsó 3, és az emeleti 4 szobában. A házat a közelmúltban felújították, és elsősorban erdei iskolás csoportok és bakancsos turisták igényére rendezték be.

A szobákban emeletes ágyak találhatók, de a felső szinten lévő apartmanrészben párok és idősebbek is kényelmesen pihenhetnek. Mindegyik szobához külön vizesblokk tartozik, zuhanykabinos fürdőszobával.

A földszinti jól felszerelt konyhában főzhetnek is a vendégek. Az épület kiváló családi, baráti összejövetelek megtartására, a ház előtti részen kialakított szalonnasütő és egy fedett kisház pedig biztosítja a feltételeket a szabadtéri sütögetéshez. A kétszintes épületben akár egyszerre több család is megszállhat, anélkül, hogy zavarnák egymást.

Szívesen látják a megfáradt bakancsos turistákat, a nyugalomra vágyó vendégeket, valamint a nagyobb csoportokban érkezőket is!

Bővebb tájékoztatás: Zsidai Sára: tel.: +36 70 514-0979, e-mail: szilvasvarad.erd@egererdo.hu, zsidai.sara@egereredo.hu

Forrás: A Mi Erdőnk