0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

Multiva magágykészítők: Optima T rugalmas kombinátor, minden gazdaság számára

A Multiva termékek arról ismertek, hogy az agronómiai célok hatékony elérésének igényére a lehető legmegbízhatóbb választ adják.

Ilyen cél lehet a pontos és egyenletes magágy kialakítása, a jó talajszerkezet és a talajok termőképességének fenntartása. 

A Multiva palettáján négy különböző típusú kombinátort találunk: ezek az Optima T, a Topline Cross, az Avaran és a Topline Super XL. Míg az Avaran, a Topline Cross és a Super XL a nehezebb talajokon végzett magágykészítés mestere, illetve megfelelő körülmények között tarlóhántásra is alkalmas, addig az Optima T rugalmas kombinátor bármilyen talajtípushoz megfelelő. Így minden gazdaság számára megfelelő választás lehet. 

A Multiva Optima T egy hatékony és robosztus magágykészítő, ami változatos talajtípusokhoz lett kialakítva.

Erős és tartós felépítése a kombinátort kiválóvá teszi elsődleges talajmegmunkálás
után. Ez a típus kimagasló rugalmasságot kínál: egyes modelleken a munkaszélesség akár utólagosan is növelhető. A tartozékok széles kínálata minden gazda számára lehetővé teszi, hogy szükségleteinek
megfelelő magágykészítőt használjon. Sokoldalúsága mellett az Optima T egy erős és tartós kombinátor, amivel a magágykészítés rutinfeladattá válik. Hosszú és erős vázszerkezete a hét kapasorral biztos alapot ad, amelyen az eltömődésmentes felépítés és a hatékony munkavégzés nyugszanak. (x)

Ön is hatékonyabbá szeretné tenni gazdáságát egy Multiva magágykészítővel? 
Vegye fel értékesítőinkkel a kapcsolatot!

Elérhetőségeinket itt találja:

http://bit.ly/2xbkJeD

AGROTEC Magyarország Kft.
2900 Komárom, Puskás Tivadar u. 4/a
+36 34 568 520
www.agrotec.huinfo@agrotec.hu

Forrás: Magyar Mezőgazdaság