Back to top

Multiva magágykészítők: Optima T rugalmas kombinátor, minden gazdaság számára

A Multiva termékek arról ismertek, hogy az agronómiai célok hatékony elérésének igényére a lehető legmegbízhatóbb választ adják.

Ilyen cél lehet a pontos és egyenletes magágy kialakítása, a jó talajszerkezet és a talajok termőképességének fenntartása. 

A Multiva palettáján négy különböző típusú kombinátort találunk: ezek az Optima T, a Topline Cross, az Avaran és a Topline Super XL. Míg az Avaran, a Topline Cross és a Super XL a nehezebb talajokon végzett magágykészítés mestere, illetve megfelelő körülmények között tarlóhántásra is alkalmas, addig az Optima T rugalmas kombinátor bármilyen talajtípushoz megfelelő. Így minden gazdaság számára megfelelő választás lehet. 

A Multiva Optima T egy hatékony és robosztus magágykészítő, ami változatos talajtípusokhoz lett kialakítva.

Erős és tartós felépítése a kombinátort kiválóvá teszi elsődleges talajmegmunkálás
után. Ez a típus kimagasló rugalmasságot kínál: egyes modelleken a munkaszélesség akár utólagosan is növelhető. A tartozékok széles kínálata minden gazda számára lehetővé teszi, hogy szükségleteinek
megfelelő magágykészítőt használjon. Sokoldalúsága mellett az Optima T egy erős és tartós kombinátor, amivel a magágykészítés rutinfeladattá válik. Hosszú és erős vázszerkezete a hét kapasorral biztos alapot ad, amelyen az eltömődésmentes felépítés és a hatékony munkavégzés nyugszanak. (x)

Ön is hatékonyabbá szeretné tenni gazdáságát egy Multiva magágykészítővel? 
Vegye fel értékesítőinkkel a kapcsolatot!

Elérhetőségeinket itt találja:

http://bit.ly/2xbkJeD

AGROTEC Magyarország Kft.
2900 Komárom, Puskás Tivadar u. 4/a
+36 34 568 520
www.agrotec.huinfo@agrotec.hu

Forrás: 
Magyar Mezőgazdaság

Népszerű agrárszaklapok

Ezeket olvasta már?

Koronavírus: egyelőre nincs hiány gépalkatrészből

A koronavírus-helyzetre való tekintettel kulcskérdés: rendelkezésre állnak-e hazánkban azok az alkatrészek, melyekre az élelmiszer-előállításhoz nélkülözhetetlen mezőgépek esetleges meghibásodásakor van szükség. A többi közt erről is beszélgettünk Umenhoffer Péterrel, az Axiál Kft. marketingigazgatójával.

A mezőgazdaságban nem állhat meg az élet

A kormány a szakmai szervezetekkel együtt, már a gazdaság újraindításán is dolgozik – olvasható a Magyar Mezőgazdaság e heti, 2020/13. számában. A lapból az is megtudható, hogy félteni kell-e állatainkat és nekünk félnünk kell-e tőlük a koronavírus miatt. Kárpát-medencei gazdák rovatunkban a Vajdaságba látogatunk. Aktuális mellékletünk, a Géppiac a héten a szemenként vető gépeket veszi górcső alá.

"Önképző" növényhatározó applikációk

A mobiltelefonok a telefonálás mellett már rengeteg más dolgot is tudnak. Fényképezőgépként, diktafonként, rádióként, útvonaltervezőként, zseblámpaként, zenelejátszóként, sőt akár vérnyomásmérőként is használhatjuk őket, és még számos más eszközt is helyettesítenek. Miért ne használhatnánk növényhatározásra is telefonunkat?

Fendt IDEALDrive

Az Fendt IDEAL az első önjáró mezőgazdasági gép, amely kizárólag joystick-kal működik. Amellett, hogy jobban látni a betakarítás során, könnyebb vele a manőverezés és kényelmesebb kezelni is, valamint a közutakon vezetve nagyobb a kilátás és ezzel együtt a biztonság is megnő.

Modernizálja indiai traktorgyárát az SDF

Napjainkban India számít a legnagyobb piacnak az eladott traktorok darabszámát tekintve, meghaladja az évi 600 ezer darabot. Mivel az ország korlátozza a traktorok importját, számos nyugati traktorgyár telepítette a gyártását Indiába.

Elhelyezzük vagy hasznosítsuk a hígtrágyát?

Erre az alapvető kérdésre különféle válaszokat adtak a Bauer Hungária Kft. által rendezett szakmai napon. Természetesen mindenki a hasznosítás mellett tette le a voksát – minden józan gondolkodású ember így tenne. Az előadásokban a hígtrágya hasznosításának leginnovatívabb módjait mutatták be, a talaj tápanyagpótlásától a hulladékból közvetlenül előállított termékekig.

Vevőit elsősorban kiszállítással szolgálja ki a KITE Zrt.

A koronavírus-járvány kapcsán Magyarország Kormánya a vírus terjedésének lassítására sorozatosan vezet be korlátozó intézkedéseket. A KITE Zrt. a kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel maximálisan szem előtt tartva a munkatársak és az ügyfelek egészségének védelmét, valamint a vállalat kereskedelmi tevékenységének zavartalan bonyolítását további megelőző intézkedéseket vezetett be.

Két tűz között a gazdák - Tudatos inputbeszerzés és megtérülés

Olcsó termények, drága és egyre dráguló inputanyagok – a hazai szántóföldi növénytermesztés összességében ilyen körülmények között is eredményes, de egyre kevesebb az olyan termelő, aki ebben a helyzetben szép hasznot tudna elkönyvelni. Mivel a terményárak alakulására a magyar termelésnek nincs hatása, jobbára a költségcsökkentés lehetőségeit érdemes számba venniük.

Több száz traktor vonult fel a rendhagyó megemlékezésen

Traktorok szinte végeláthatatlan sora kígyózott azon az Észak-angliai felvonuláson, melyet évente rendeznek meg a térség fiatal gazdálkodói, hogy tragikusan elhunyt társukra emlékezzenek, egyúttal pedig adományt gyűjtsenek. Az idei alkalmat látványos drónfelvétellel is megörökítették a szervezők.

Elektromos hajtás a ZF-től

A világ egyik legnagyobb sebességváltó-, hajtáslánc- és kormányberendezés-gyártója a német ZF, amely közúti járművekhez és traktorokhoz egyaránt gyárt komponenseket. A kor követelményeinek megfelelően ma már elektromos hajtásokat is kínálnak az erőgépekhez.