0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 19.

Vevőit elsősorban kiszállítással szolgálja ki a KITE Zrt.

A koronavírus-járvány kapcsán Magyarország Kormánya a vírus terjedésének lassítására sorozatosan vezet be korlátozó intézkedéseket. A KITE Zrt. a kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel maximálisan szem előtt tartva a munkatársak és az ügyfelek egészségének védelmét, valamint a vállalat kereskedelmi tevékenységének zavartalan bonyolítását további megelőző intézkedéseket vezetett be.

A munkavállalók egészségének megóvása érdekében az alkalmazottak többsége átmenetileg távmunka keretei között végzi napi feladatait. Mindez csupán a munkavégzés helyét tekintve jelent változást, hiszen a munkavállalók rendelkeznek minden szükséges informatikai eszközzel, mellyel feladataikat otthoni körülmények között is zavartalanul el tudják látni.

Akiknek a munkavégzése a KITE Zrt. központjához vagy valamely alközponthoz kötött, és feladatuk távmunka keretében nem elvégezhető, A és B csoportbontásban, hosszabbított munkarend mellett, hetes ciklusokban végzik feladataikat.

További megelőző intézkedésként a KITE Zrt. telephelyein zónákat alakítottak ki, ahová a megfelelő protokoll betartásával lehet belépni.

A vevőket elsősorban kiszállítással szolgálják ki, melyet a KITE Zrt. Logisztikai Főosztálya koordinál. Természetesen arra is van lehetőség, hogy a vásárlók a megrendelt termékeket saját fuvareszközzel szállítsák el. Ez esetben az alközponttal történt telefonos egyeztetést követően, a megbeszélt időpontban átvehető a szállításra előkészített termék, hiszen a KITE Zrt. telephelyeire az árubeszállító és árukiszállító járművek behajtása továbbra is engedélyezett.

A KITE Zrt. partnerei telefonon vagy emailben is kapcsolatba léphetnek az értékesítő kollégákkal, így könnyen és gyorsan tudnak egyeztetni a már megrendelt inputanyagok és beruházási termékek átvételéről, valamint a felmerülő további igényekről.

A KITE Zrt. mint a legnagyobb hazai agrárintegrátor, a mezőgazdaság folyamatos ellátásának érdekében felgyorsította beszerzéseit, megemelte készletszintjeit, továbbá a központi készletek jelentős részét áthelyezte alközpontjaiba.

Agronómiai inputok tekintetében a következő hónapok technológiai műveleteihez szükséges anyagok rendelkezésre állnak az alközponti raktárakban, vagy már kiszállították a vevőkhöz, valamint az azt követő időszak ellátásáról is folyamatosan gondoskodnak.

A tavaszi időszakra partnereik által megrendelt gépek 95 százaléka már a telephelyeken van, a további eszközök beszállítása és felkészítése ütemezetten történik. Szerviztevékenységüket zavartalanul végzik a kiadott és szükséges protokollok betartásával, illetve egyéb szolgáltatásaik teljes palettája is elérhető.

A KITE Zrt. járványügyi helyzetre megalakult Operatív Törzse folyamatosan felülvizsgálja az eddig meghozott intézkedéseket, valamint a megváltozott munkarenddel kapcsolatosan szerzett tapasztalatok és állami rendelkezések mentén megteszi a szükséges változtatásokat a további zavartalan működés és partnerkiszolgálás érdekében.

Forrás: KITE Zrt.