0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 19.

Egy évvel elhalasztják a Nemzetközi Szamóca Szimpóziumot

Bejelentették Rómában, hogy a 2020. májusára tervezett Nemzetközi Szamóca Szimpóziumot egy évvel később rendezik meg a koronavírus-járvány miatt. Az új időpont 2021- május 1-5., a helyszín pedig változatlanul Rimini. A szervezők, az anconai Marche Műszaki Egyetem, az olasz agrárkutatási és ökonómiai tanács (CREA) és a Nemzetközi Kertészeti Társaság szerint csak így lehet megóvni a résztvevők egészségét.

A rendezvényen 330 tudományos közleménnyel készült ezer szerző a világ minden részéről, előadást terveztek három párhuzamosan futó szekcióban, ahogy arról már beszámoltunk.

A szimpóziumot szervező titkárság, valamint a Macfrut kiállítást szervező cég a szakmai utak és a szponzorok felelősei szerint a program alapjaiban nem változik, csak a szükséges időszer módosítások és kiegészítések várhatók.

A szimpóziumot megelőző túrát Dél-Olaszországba szervezik, 2021. április 29. és május 1. között. A Macfrut kiállítással egy időben szakmai szemináriumok lesznek, majd a konferenciát záró túrán az észak-olasz szamócatermesztést tanulmányozzák 2021. május 6-7-én.

A szerzők és előadók 2020. szeptember 1-ig véglegesíthetik az dolgozataikat.

A regisztrációk érvényesek maradnak, aki lemondaná a jelentkezését, közvetlenül a szervező titkárságon tegye, az ISS2020@aimgroup.eu címen.

Forrás: magyarmezogazdasag.hu/fruitecom.it