0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 19.

Egy évvel csúszik a milánói Myplant&Garden kiállítás és vásár

Másodszor halasztották el a milánói Myplant & Garden nemzetközi kertészeti kiállítást a koronavírus-járvány miatt. Eredetileg hét hónappal tolták el a dátumát, de a kiállítók és a szervezők is arra jutottak, hogy több időre van szükség.

Ezzel a résztvevők jobban föl tudnak készülni a következő kertészeti idényre. A kiállítás külföldi vásárlói is egyetértenek az új dátummal, mert csak akkor érdemes megrendezni egy ilyen expót, amikor garantált a szabad a mozgás és a biztonság. A résztvevők már befizetett díjaiból fogják megszervezni a jövő évi kiállítást, annak ellenére, hogy az összeg nagy részét már fölhasználták az idén februárra tervezett esemény szervezésére. Az idei Myplant elhalasztásáról szinte csak órákkal a megnyitó előtt döntöttek a szervezők. Időközben elindították a myplantonline.com oldalt, ahol az ágazat szereplői szélesebb kereskedelmi és kommunikációs lehetőségekhez jutnak.

A Nemzetközi Green Expo alakult át profi kertészeti és tájépítészeti vásárrá Olaszországban, amivel egyben a „made in Italy” érzést is nemzetközi szintűvé emelték. Az, hogy a hatodik rendezvényt ilyen egészségügyi, gazdasági, szabályozási és szervezeti bizonytalanságok közt kell megrendezni, veszélyeztetheti a Myplant eddig kivívott nemzetközi rangját, de az egész ágazat nagy várakozásokkal néz elébe. Sajnos a járvány miatt hozott intézkedések ezt az ágazatot jobban visszavetették, mint másokat, ezért a 2021-es Myplant & Garden fő célja, hogy sikerüljön visszaszerezni a szakma lendületét.

Forrás: magyarmezogazdasag.hu/Ferdinando Crespi US