0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. április 19.

Geotechnikai feltárások miatti útlezárás

A NIF Nemzeti Infrasturktúra Fejlesztő Zrt. megrendelése alapján a Zöld Garden Kft., a 23-25. sz. főutak Bátonyterenye-Ózd közötti szakaszának rekonstrukciós fejlesztésének részeként a geotechnikai feltárások elvégzése érdekében ideiglenes megközelítő utak építését végzi.

A NIF Nemzeti Infrasturktúra Fejlesztő Zrt. megrendelése alapján a Zöld Garden Kft., a 23-25. sz. főutak Bátonyterenye-Ózd közötti szakaszának rekonstrukciós fejlesztésének részeként a geotechnikai feltárások elvégzése érdekében ideiglenes megközelítő utak építését végzi, mely előkészítő munkák kapcsán elvégzendő feladat a fúrás-pontok megközelítéséhez az érintett erdőterületeken ideiglenes, organizációs erdészeti utak kialakítása, majd rekultivációja.

Fentiek alapján tájékoztatják Önöket, hogy a várható forgalomkorlátozás 2020.08.24- 2020.09.30 -között előreláthatólag 6:00-17:00 közötti időintervallumban eredményez félpályás útlezárásokat.

Az érintett útszakaszok: Szentdomonkos- Bekölcei – elágazó, valamint Bekölcei – elágazó- Borsodnádasd.

Javasolt kerülőút: Szúcs, Egercsehi és Bekölce útvonalon.

Az érintett útszakasz elsődlegesen fakitermeléssel érintett, ezért a balesetek elkerülése érdekében kérjük a közlekedők fokozott figyelmét. A nagyobb torlódások elkerülése érdekében kérjük a kerülőút használatát.

Forrás: EGERERDŐ Zrt. közlemény