0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 29.

Ajándékozzon Vadasparkot karácsonyra

Valami különleges ajándékot keres? Olyat, amivel valódi örömet csalhat gyermeke és szerettei arcára, és ami még a Budakeszi Vadaspark bundás és tollas állatainak hiányát is pótolni tudja? Karácsony alkalmából a Vadaspark egyedi ajándékaival kedveskedhet az állat- és természetbarátok számára, akik így bármikor a vadasparki élmények részesévé válhatnak.

Virtuális örökbefogadás ajándékba

Legyen szó állatbarát kicsikről vagy nagyokról, vannak köztük, akik hely- vagy időhiány miatt nem tudnak állatot tartani, pedig szeretnének. Számukra remek meglepetés lehet a Budakeszi Vadaspark egyik lakójának a virtuális örökbefogadása.

Az újdonsült nevelőszülő távolról vigyázhat a kiválasztott állatra, miközben figyelemmel kísérheti „kis védence” mindennapjait.

Továbbá egy alkalommal részt vehet a „szülői értekezleten” is. Az örökbefogadók emellett egy digitális „Zöld Diplomát” kapnak, és a nevük felkerül a Vadasparkban elhelyezett nevelőszülői táblára.

A választás nem is olyan egyszerű. Közel 60 faj 200 egyede közül kell megtalálni ki is legyen az, akiről a következő egy vagy fél évben az új nevelőszülője gondoskodni fog. Többek között Chili, a róka, Rita, a hiúz, Szilveszter a vadmacska vagy Manci, a vörös mókus is kíváncsian várja, ki lesz az új virtuális gazdája.

Az állatok a gondoskodásért cserébe továbbra is elbűvölő személyiségükkel vesznek részt a Vadaspark mindennapjaiban és a gondozók segítségével „házhoz viszik” a vadasparki élményeket, különleges pillanatokat.

Egy évnyi élmény a karácsonyfa alatt

Aki inkább testközeli élményeket ajándékozna az választhat a Budakeszi Vadaspark Éves bérlete – ami a nyitvatartási időben korlátlan számú belépésre jogosít – vagy az egy alkalmas Tiszteletjegy közül.

Vadaspark az otthonunkban

A kézzelfogható ajándékokat kedvelők nagy örömére elkészült a Vadaspark jövőévi falinaptára, amiben a legnépszerűbb állatok szerepelnek.

A Budakeszi Vadaspark hivatalos fotósa, Surányi Linda szerint az állatfotózásban ki kell várni a tökéletes pillanatot, a 2021-es falinaptárban ezek lettek megörökítve.

A fenti ajándékok megvásárlásával nemcsak szeretteink kedvében járhatunk, de egy jó ügyet, a Budakeszi Vadaspark népes lakóközösségének jólétét is támogathatjuk.

További információk Tóth Anikótól (toth.aniko@bkvp.hu) kérhetők, illetve a Budakeszi Vadaspark weboldalán olvashatók:

https://budakeszivadaspark.hu/orokbefogadas/

https://budakeszivadaspark.hu/hirek/ajandekozz-vadasparkot-karacsonyra/

Forrás: Budakeszi Vadaspark