0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 19.

Festmény akció a KEFAG-nál

Tavaly már a 15. Kiskunsági Alkotótábort rendezték meg a KEFAG Zrt. Bugaci Erdészeténél. Az idei tábort sajnos a járványhelyzet miatt nem tarthatták meg, ahogyan a kiállítással egybekötött művészeti vásár is elmarad. A művészetkedvelők így ezúttal online galérián gyönyörködhetnek az erdőgazdaság tulajdonát képező varázslatos képekben, a számukra nagyon megtetszőt pedig meg is vásárolhatják.

A képek megtekinthetők a KEFAG oldalán.

A vásárlási szándékot – az alkotás(ok) megnevezésével – Makra Zsuzsannának kell jelezni, a +36 30 748 6914-es telefonszámon vagy a makrazs@kefag.hu e-mail címre küldött elektronikus levélben.

A kiválasztott festményt 10 napos aukcióra bocsátják a galeriasavaria.hu oldalon, és ha ez idő alatt más nem licitál a képre, akkor azt kikiáltási áron megkaphatja az érdeklődő.

Amennyiben viszont mást is érdekel a festmény, akkor a licitálás szabályai szerint kell eljárni.

A megvásárolt kép árát az aukciós oldalon megadott bankszámlaszámra előre kell kiegyenlíteni. A kép átvehető személyesen (KEFAG Zrt. Kecskemét, József Attila u. 2.) vagy törékeny csomagként posta/futárszolgálattal portó (címzett fizet) szolgáltatással.

A korábbi aukciókhoz hasonlóan, minden egyes elkelt alkotás értékét az ingyenesen látogatható Kecskeméti Arborétum fenntartására és további fejlesztésére fordítja a KEFAG Zrt.
Forrás: KEFAG Zrt.