Back to top

Elismerések a Bábolnai Gazdanapok alkalmából

A Bábolnai Gazdanapok történetében hagyomány, hogy átadjuk a Magyar Mezőgazdaság Kft szakmai díjait a kiállítás legjobbjai számára.

Fotó: Csatlós Norbert
Idén három cég és két a munkánkat segítő szakember vehette át az elismeréseket Sári Enikőtől, a Magyar Mezőgazdaság Kft. ügyvezető igazgatójától és Tarpataki Tamástól, agrárpiacért felelős helyettes államtitkártól. Utóbbi köszöntőjében megköszönte a kiállítóknak, hogy a covidos év után is időt, energiát és pénzt áldoztak a kiállítási részvételre.

„A 2021-es év magyar mezőgépe” díjat a Bábolnán kiállító hazai gépgyártók közül a szakmai zsűri által legjobbnak ítélt hazai innováció, egy folyékony műtrágya-injektáló berendezésért a NorAn Kft vehette át, a céget  Sütő-Kovács Andrea képviselte.

Illés Zoltán, az Agrotec Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója, Sári Enikő a Magyar Mezőgazdaság Kiadó ügyvezető igazgatója
Illés Zoltán, az Agrotec Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója, Sári Enikő a Magyar Mezőgazdaság Kiadó ügyvezető igazgatója
Fotó: Csatlós Norbert
A Magyar Mezőgazdaság Kft. ebben az évben színes szakmai programok lebonyolításáért az Agrotec Magyarország Kft.-nek ítélte a szakmai program különdíját, melyet Illés Zoltán, az Agrotec Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója vett át.

Fotó: Csatlós Norbert
Idén a Marton Genetics cégcsoport kimagaslóan sokat tett azért, hogy a Bábolnai Gazdanapok fajtakísérleti bemutatói népszerűek legyenek. Ezért nekik ítéltük a „Legjobb marketing” díjat, melyet Sándorfy András, a Marton Genetics ügyvezető igazgatója vett át.

Fotó: Csatlós Norbert
A Bábolnai Gazdanapok hosszú évtizedes szakmai munkájában évről-évre nagyon sokat tesz két, a szakmában igen ismert és elismert ember, dr. Kiss Erzsébet és Antos Gábor. Szerkesztőségünk „Szakmai elismerés” díjjal hálálja meg a munkájukat.

Kiadónk hagyományosan elismeréseket ad át a Bábolnai Gazdanapok alkalmából. Képünkön a díjazott szakértők, illetve cégek képviselői láthatók: Dr. Balla Zoltán, a Marton Genetics kormányzati és vállalati kapcsolatokért felelős vezetője, a Legjobb marketing díj nyertese, Illés Zoltán, az Agrotec Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója, a Bábolnai Gazdanapok Különdíjának nyertese, „A 2021-es év magyar mezőgépe" díj nyertese, a NorAn Kft. képviselője, Sütő-Kovács Andrea, és a „Szakmai elismerés" két díjazottja, Antos Gábor és dr. Kiss Erzséber látható. 

Forrás: 
magyarmezogazdaasag.hu

Népszerű agrárszaklapok

Ezeket olvasta már?

Gyógyszer laskagombából

Nigériai kutatók laskagombából kivont hatóanyagot tartalmazó gyógyszert fejlesztettek szív- és érrendszeri betegségek kezelésére.

A juh tenyésztők legjobbjai

A 30. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napokon a Magyar Juh- és Kecsketenyésztő Szövetség 29 tenyésztője, 54 tenyészállat csoportban, a Szövetség tenyésztési programjában szereplő 14 juhfajtát mutatott be.

A tatai Platán Gourmet nyerte el az Év étterme díjat

A tatai Platán Gourmet nyerte el a magyar gasztronómia egyik legrangosabb elismeréseként számon tartott Audi - Dining Guide Év étterme díjat a Budapesten megrendezett díjátadón.

Az év sertéstenyésztője 2023

A Magyar Fajtatiszta Sertést Tenyésztők Egyesülete a 2023. Év Tenyésztője díjat kiemelkedő tenyésztői munkájának elismeréseként dr. Balázsné dr. Kiss Máriának ítélte oda.

id. Tóth Imre vándordíj 2023

A tenyészállat kiállítás díjainak kihirdetése előtt adták át a Magyar Juh- és Kecsketenyésztő Szövetség 10 éves jubileuma alkalmából alapított „id. Tóth Imre” vándordíjat.

A holstein-fríz-tenyésztés legjobbjai

A 30. Alföldi Állattenyésztési Napok legnépesebb versenye a tejhasznú szarvasmarháké volt. Ahogy az már szokás, showbírálaton döntöttek a helyezésekről.

Csukás Zoltán díj 2023

A Magyar Szarvasmarha Tenyésztők Szövetsége 1999-ben Csukás Zoltán professzor emlékére díjat alapított, amelyet 2023-ban szakmai tevékenységének elismeréseként Veres Zoltán, a Génbank-Semex Magyarország Kft. ügyvezetője érdemelte ki.

Magyar Állattenyésztésért díj 2023

A Magyar Állattenyésztők Szövetségének elnöksége a magyar állattenyésztés fejlesztése iránti elkötelezettsége, továbbá a régió kiemelkedő állattenyésztési rendezvényének szervezésében végzett munkája elismeréséül a Magyar Állattenyésztésért díjat Antal Gábornak, a Hód-Mezőgazda Zrt. vezérigazgatójának adományozta.

Horn Artúr díj 2023

2023-ban a Magyar Állattenyésztők Szövetségének elnöksége a magyar állattenyésztésért és a tenyésztői közösségért kifejtett három évtizedes munkája elismeréséül Horn Artúr díjat adományozott Fekete Balázsnak.

Díjazott állatok és tenyésztők Hódmezővásárhelyen

A XXX. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napokon megtartott tenyészszemléken húsmarha-, tejelő szarvasmarha-, juh-, sertés- és lótenyésztők vehették át a legszebb tenyésztállatok bemutatásáért járó díjakat. Idén a baromfibírálat a madárinfluenza miatt elrendelt zárlat miatt elmaradt.