Back to top

Álláslehetőség a PIONEER HI-BRED MAGYARORSZÁG Kft.-nél - Területi agronómusi feladatkör

A PIONEER HI-BRED MAGYARORSZÁG Kft. a Corteva cégcsoport tagja jelentkezőket keres Békés megye nyugati részébe területi agronómusi feladatkör megbízásijogviszonyban történő ellátására.

Olyan agrármérnök végzettségű hölgyek és urak jelentkezését várjuk:

  • akik szívesen részt vennének termékeink megismertetésében
  • jó kapcsolatteremtő képességgel rendelkeznek
  • a feladatok dinamikus és precíz elvégzésére képesek
  • tevékenységük során saját gépkocsi használatot tudnak biztosítani (költségtérítés ellenében)

(Néhány éves termelési,- vagy a szakmában eltöltött értékesítési tapasztalat előnyt jelenthet)

A sikeres pályázó részére a cég versenyképes díjazást és szakmai továbbképzést biztosít.

Jelentkezés esetén magyar nyelvű, fényképes szakmai önéletrajzát tartalmazó pályázatát 2022. augusztus 19-ig a következő címre kérjük küldeni: kapcsolat@corteva.com vagy PIONEER HI-BRED MAGYARORSZÁG Kft. 2040 BUDAÖRS, Neumann J. u. 1.

(x)

Forrás: 
Corteva Agriscience

Népszerű agrárszaklapok

Ezeket olvasta már?

Korszerű gépek a szőlőben

A VitiCoop Kft. szervezésében 2019. óta minden év júliusában megrendezik Magyarország legnagyobb gyakorlati szőlészeti gépbemutatóját. A szőlészeti gépek kiállítása és gyakorlati bemutatója mellett idén növényvédelmi, tápanyagellátási technológiák ismertetésére is sor került.

2021 jó év volt a dísznövénytermesztőknek

Kiugró termelési eredménnyel zárták 2021-et a dísznövénytermesztők, a dísznövénykertészetek árbevétele 14,8 milliárd forintra nőtt a 2020-as 11,5 milliárd forintról - derül ki az Agrárközgazdasági Intézet statisztikai jelentéséből.

Elindul a Széchenyi Kártya Program MAX

Elindul a hazai kkv-szektor versenyképességének elősegítését és tartós növekedési feltételeinek megteremtését szolgáló államilag támogatott hitelprogram, a Széchenyi Kártya Program MAX, a konkrét hitelkérelmeket várhatóan e hét közepétől lehet benyújtani a területi kereskedelmi és iparkamarák, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) és a Kavosz Zrt. irodáiban - közölte a programot koordináló Kavosz Zrt. hétfőn az MTI-vel.

Mire megy el az idő a tehenészetben?

A világ minden táján egyre több kihívással kell szembenézniük a tejtermelő tehenészetnek: egyre kevesebb a munkaerő, a fenntarthatóság kérdésköre, és a növekvő igények a megfizethető és tápanyagban gazdag élelmiszerekre.

Work Force: a harmadik országbeli munkaerő kulcsfontosságú a magyar gazdasági növekedéshez

A gazdasági növekedéshez kulcsfontosságú a harmadik országbeli munkaerő a Work Force HR szolgáltató szerint; a munkaerő-kölcsönzéssel és munkaerő- közvetítéssel foglalkozó társaság hétfői közleménye szerint a fizikai területen fokozódó munkaerőhiány kezelése egyre nehezebb feladat, így a vállalatok igyekeznek minél több eszközt igénybe venni a probléma megoldásához.

Százezren hiányoznak a földekről, és még rosszabb lehet a helyzet

Nem elég vonzó az agrárium, a fő ok, hogy nem versenyképesek a bérek. Kelet-Európából már nem tud több vendégmunkás jönni, a megoldást a Távol-Kelet nyújthatná.

Igyekszünk helyzetbe hozni Magyarországot az új beruházásokért zajló nemzetközi versenyben

Lidia Wronska veszi át a Nestlé Hungária szerencsi és diósgyőri gyárainak irányítását augusztusban. Az új vezető a Nestlé Egyesült Királyságban található Fawdon gyáregységből érkezik Magyarországra. Mit várnak a vezetőváltástól, és hogyan haladnak a büki Purina gigafejlesztésével? Erről is kérdeztük Noszek Pétert, a Nestlé Hungária ügyvezető igazgatóját.

A Corteva a fenntarthatóságra törekszik

A Corteva, Inc. (NYSE: CTVA) június elején tette közzé 2021. évi Fenntarthatósági és ESG jelentését. A riport naprakész tájékoztatást ad a vállalat azon elkötelezettségének teljesítéséről, miszerint tudományos ismereteken alapuló megoldásokat kínál a világ legsürgetőbb környezeti, gazdasági és társadalmi kihívásainak kezelésére.

Családbarát Munkahely lett a Folly Arborétum

2020 után idén újra átvehette a Folly Arborétum és Borászat a Családbarát Magyarország Központ által kiállított Családbarát Munkahely és Családbarát Szolgáltató Hely tanúsító védjegyet. A minősítést azok a szolgáltató és munkahelyek kaphatják meg, akik elkötelezettek a családbarát szemléletű működésmód iránt.

Embertelen körülmények között a mezőgazdasági idénymunkások

Olaszország déli régiójában, a mezőgazdasággal foglalkozó Pugliában megtiltották a déli órákban a munkavégzést a földeken. Ezzel is próbálják védeni azokat az idénymunkásokat, akik főként Afrikából érkeznek a gazdaságokba, és embertelen körülmények között dolgoznak.