0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 19.

Idén is lesz Ügetőszilveszter a Kincsem Parkban

Az idén is "Ügetőszilveszterre" várja a lovassportot kedvelő nagyközönséget december 31-én a Kincsem Park.

Az évzáró lovasversenyek mellett a látogatók adományokkal segíthetik az Ökumenikus Segélyszervezet rászoruló családokat támogató munkáját – tájékoztatta a Kincsem Park kedden az MTI-t.

Mint írták: a programsorozat délben ügetőfutamokkal veszi kezdetét, amelyek közül kiemelkedik a színészek-sportolók-újságírók versenye. A futamokkal egyúttal a két színészlegendáról és korábbi versenyzőről, Zenthe Ferencről és Bubik Istvánról is megemlékeznek. Ugyanakkor a legrangosabb futam a TIPPMIX – Lovaregyleti Díj lesz a pálya legjobb lovaival, továbbá agárversenyre is sor kerül a Kincsem Parkban található Nemzeti Agár Stadionban.

A közönség akár már egy 300 forintos jeggyel is élvezheti a fogadás és a verseny izgalmát, illetve video discót is rendeznek az arénában felállított fűtött bulisátorban. A gyerekeket állatsimogató és pónilovaglási lehetőség várja

– írták a közleményben.

Hangsúlyozták, hogy minden étel- és italvásárlás árának 5 százalékát az Ökumenikus Segélyszervezet kapja meg, illetve a rendezők az ország leggyorsabb pónilovainak versenyével köszönik meg a szervezet munkatársainak önzetlen munkáját.

Továbbá a Kincsem Park egy komoly eszmei értéket képviselő egyedi vázát ajánlott fel a segélyszervezet számára, melyet meg lehet vásárolni – tartalmazza a közlemény.

Forrás: MTI