0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 29.

Kiosztásra került a Hazai és Nemzetközi Termékfejlesztési Díj

Az AGROmashEXPO és AgrárgépShow sajtónapján kiosztásra került a Hazai és Nemzetközi Termékfejlesztési Díj az agrárium egyik legrangosabb elismerése.

3 pályázat Nagydíjat, 5 Különdíjat nyert 12-en pedig Prémium oklevélben részesültek

A Hazai Nagydíj nyertese Gépesítés kategóriában

A Fliegl Abda Gépgyártó Kft. – Fliegl HFW 25.000 centrifugálszivattyús tartálykocsi GUG 45 grúberes hígtrágya injektálóval

A hígtrágyák optimális talajba juttatása napjainkra különösen fontossá vált. A centrifugálszivattyús Fliegl HFW 25.000 tartálykocsi a csatlakozó GUG 45 grúberes hígtrágya-injektálóval gazdaságos és termelékeny eszköz erre a célra. Mivel a folyadék mozgatása centrifugálszivattyúval igazán hatékony, a tartálykocsi ezzel került felszerelésre.

A két Nemzetközi Nagydíj nyertese Gépesítés kategóriában

Agrotec Magyarország Kft. – New Holland T4 F/N/V ültetvényes traktorszéria

A New Holland itt mutatta be először az új 80 – 120 LE közötti motorteljesítménnyel elérhető, 5 modellt felvonultató Stage V. T4F traktorsorozatát, amely ideális traktor gyümölcsösökben és szőlők ültetvényeken dolgozó gazdák számára. Az új síkpadlós kabin kialakítása a piacon kapható legalacsonyabb motorháztetővel kombinálva egyedülálló stílust és a kifogástalan kilátást, valamint helykínálatot biztosít.

Axiál Kft. – Hetedik Generációs 728 Fend Vario Gen7

A hetedik generációs Fendt 728 Vario teljesen új fejlesztés. A 7,5 literes, 6 hengeres, alacsony fordulatszámú AGCO Power motor 300LE-képes leadni. A 60km/h sebességet 1450-es fordulatszámon éri el. Karbantartásmentes hidraulikus szelepemelőtőkék révén nincs szükség szelephézag állításra, a motor folyamatosan optimális szelephézaggal üzemanyagtakarékosan jár. VarioDrive hajtáslánc automatikus összkerék kapcsolással rendelkezik.

youtube://v/h2WYkYsWoa8

4 napon keresztül 7 pavilonban, közel 300 kiállító 36 000 négyzetméteren várja majd a látogatókat számos további ingyenes előadással, mint műtrágya kiváltási lehetőségek, öntözés technológia agrárgazdasági aktualitások két színpadon is a 41. AGROmashEXPO és AgrárgépShow-n.

(X)

Forrás: AGROmashEXPO