0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 29.

Ismét lesz AgrárgépShow és az AXIÁL sem hiányozhat a rendezvényről!

Két év kihagyás után ismét személyesen találkozhat az agrárszakma színe-java a 2023. január 25. és 28. között megrendezésre kerülő AgrárgépShow kiállításon, melynek a budapesti HUNGEXPO ad otthont. A rendezvény egyik legnagyobb kiállítója továbbra is az AXIÁL Kft, mely vállalat standja ezúttal is a D pavilonban lesz.

A hozzávetőleg 5000 négyzetméteres területen a több mint 80 mezőgazdasági-, építőipari- és anyagmozgatógép mellett számos aktivitás és színpadi műsor várja az érdeklődőket. A hagyományokhoz hűen naponta kétszer lesz 5-let Show 10:30-as és 14:00 órás kezdettel. A műsorban öt műszaki innováció kerül bemutatásra, melyet a KingaFit hivatásos táncosokból álló csapat fog színesíteni modern, girly, funky, latin, karakter stílusú koreográfiákkal. 2023-ban az öt bemutatandó megoldás a következő:

  • a Schäffer 4670T CAB derékcsuklós rakodógép földkanállal,
  • a CLAAS AXION 870 traktor CMATIC fokozatmentes hajtóművel,
  • a Nemzetközi Termékfejlesztési Különdíjat nyert HORSCH Leeb 6.300 VL önjáró permetező,
  • a Manitou MLT 850-145 V+ CBA-4500 terménykanállal,
  • a Nemzetközi Termékfejlesztési Nagydíjat nyert Fendt 728 Vario Gen7 traktor.

Ezeket Vályi István, a Speedzone műsorvezetője prezentálja a nagyérdeműnek, azonban a 30 perces 5-let Show után sem ér véget a látnivalók sora, 11:30-as és 15:00-ás kezdettel indul a SomaShow, a kétszeres magyar bűvész-világbajnok Hajnóczy Somával!

A kiállítás minden napján a nyitvatartás teljes ideje alatt olyan aktivitások is elérhetők lesznek a D pavilonban, mint a:

  • Selfie Greenbox: fotózkodás zöld háttér előtt, AXIÁL-os hátterekkel.
  • Selfie Spinner: kör alakú platform, mely egy forgó motorizált karból és egy nagy felbontású kamerából áll.
  • Selfie Droid: a gép a vendégek között cirkálva fotóz és videókat készít a pavilonban.

Egyedül vagy akár barátokkal is van lehetőség kép készítésére, majd annak digitális letöltésére teljesen ingyen, mindhárom Selfie-pont esetében.

A látogatók találkozhatnak az úgynevezett Galaxiál Hősei interaktív, képregény stílusú fotófalával is, mely az AXIÁL Kft. fiataloknak (6 éven felülieknek) szóló új projektjének része, és melynek bemutatása a kiállításon esedékes. A Galaxiál Hősei különböző területekről érkező három karakterből áll, akik a jövőbeli kalandjaik során a gazdálkodásban előforduló hétköznapi helyzeteket, valamint mezőgazdasággal kapcsolatos problémákat oldanak meg. A projekt elsődleges célja az agrárszakmák népszerűsítése a fiatalok körében és persze a szórakozás!

Pólónyomás is lesz a pavilonban, számtalan AXIÁL-lal kapcsolatos egyedi pólónyomtatási lehetőséget biztosít a szervező gyerekek és felnőttek számára, melyhez az AXIÁL Shopban tud jegyet váltani a látogató, de az AXIÁL Shopban további fancuccokat is megvásárolhatnak a gépek és mezőgazdaság szerelmesei.

Továbbá 2023-ban is készülnek az AXIÁL Kft. Szervizüzletágának munkatársai szervizversennyel, és természetesen a vállalat valamennyi üzletágának és leányvállalatának képviselői a helyszínen lesznek, akikhez bátran fordulhatnak az érdeklődők kéréseikkel és kérdéseikkel.

Egy szó, mint száz az AXIÁL szeretettel vár mindenkit a D pavilonban, hogy ismét személyesen ünnepelhessük a magyar agrárium egyik legnagyobb és legnívósabb kiállításának megrendezését, az AgrárgépShow-t!

Forrás: magyarmezogazdasag.hu/AXIÁL