0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. április 16.

Agrárgépésznek lenni szexi

Az AgroTime legutóbbi adásában Bányavölgyi Donáta kinézett az idei AGROmashEXPO-ra, ahol az AXIÁL Kft. marketingigazgatója, Umenhoffer Péter fogadta. A tűsarkúban tipegő Donátát sokan szemrevételezték, ő pedig olyan erő- és munkagépekkel tett hasonlóképpen, amiket az AXIÁL Kft. vonultatott fel a kiállításra, mint például az év traktorát, a Fendt 728 Vario-t.

youtube://v/EVwBgYhpPxI

Nemzetközi termékfejlesztési nagydíjat elnyerő gép először Bolognában debütált. gyönyörű, ultra modern enteriőrrel és külsővel bíró gép főbb jellemzői között érdemes kiemelni azt a vadonatúj 6 hengeres, 7,5 literes AGCO-Power motort, amely csaknem 283 lovat szabadít fel indulásakor.

A mezőgazdasági gépek mellett az AXIÁL Kft. építőipari gépeire is kitért a marketingigazgató; a Manitou teljes családját felvonultatták a kiállításon, amik az építőipar mellett az agráriumban is megállják a helyüket.Umenhoffer Péter szerint

a gépek iránt egyre több fiatal érdeklődik, amely remek visszacsatolása az AXIÁL Kft. ama társadalmi szerepvállalásának, amelyben az agráriumot és agrárgépész szakmát kívánják megszerettetni a fiatalokkal.

A pályaválasztók számos, magas színvonalú agrárgépész szakiskolai képzés közül választhatnak, az agrargepesz.hu weboldalon ezek között bátran böngészhetnek. A szakember szerint egyre inkább vonzó, trendi, már-már szexi szakmává fejlődik az agrárgépész szakma, és ez kezd meglátszani az érdeklődők, képzésre jelentkezők számában is. Szóval, ha szexi akarsz lenni, legyél Te is agrárgépész!

Forrás: magyarmezogazdasag.hu