0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. május 22.

Mezőgazdasági összeírást végez a Központi Statisztikai Hivatal

A KSH 2023. május 15. és július 15. között mezőgazdasági gazdaságszerkezeti összeírást végez Agrárium 2023 néven. Az adatgyűjtés célja, hogy nyomon kövesse a mezőgazdaság szerkezetében bekövetkezett változásokat, és hiteles adatokkal szolgáljon a hazai gazdaságirányítás, az EU és a gazdálkodók számára, amihez a kérdőív kitöltői nagyban hozzájárulnak a pontos adatszolgáltatással.

Az adatszolgáltatásba bevont gazdaságok levélben, illetve e-mailben kapnak értesítést, valamint az online kitöltéshez szükséges belépőkódot. Az összeírás teljes mértékben elektronikus: az adatfelvétel online felületen, illetve összeírói tableteken történik. Az online önkitöltésre május 15. és 31. között van lehetőség, ezt követően július 15-ig összeírók keresik fel azokat a gazdaságokat, ahonnan nem érkezett be online kérdőív.

A KSH kéri az adatszolgáltatásba bevont gazdaságokat, hogy válasszák az online önkitöltés kényelmes és gyors módját.

További információért keresse fel a https://www.ksh.hu/agrarcenzusok_agrarium_2023 honlapot, hívja a KSH zöldszámát (06 80 44 20 40), vagy érdeklődjön e-mailben az agrarstatisztika@ksh.hu címen!

Forrás: KSH