0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2023. december 5.

Tisztújító közgyűlést tart a Magyar Innovációs Szövetség

A Magyar Innovációs Szövetség 34. alkalommal hívja össze közgyűlését, amelyen többek között a Szövetség tagjai új vezetőséget, elnökséget és választmányt is választanak. A közgyűlésen Lantos Csaba, energiaügyi miniszter tartja a szakmai előadást.

2023. május 23-án tartják Budapesten, a Hotel Aquincumban a közel 300 tagintézményt, tudományos szervezeteket, innovativ vállalatokat tömörítő Magyar Innovációs Szövetség (MISZ) 2022. évet záró, közgyűlését.

A közgyűlésen megválasztják az új vezetőséget, és a hagyományoknak megfelelően átadják a MISZ 2022. évi Média Díját is, valamint megvitatják az energiaügy innovációs lehetőségeit.

A MISZ célkitűzése, hogy a jövőben újult erővel és megújult elnökséggel még inkább az innováció terjesztésére és a szakmai szervezetekkel való együttműködésekre összpontosítson majd. Mivel innováció nélkül nem lehet eredményeket elérni, ezért a MISZ azon dolgozik, hogy fokozza az innováció terjesztését és ösztönözze tagjai az innovációs ökoszisztémában való részvételre. A Magyar Innovációs Szövetség tagsága számos lehetőséget kínál a vállalkozásoknak, kutatóknak és az újító szakembereknek egyaránt, és hozzájárul a hazai innovációs környezet további fejlődéséhez.

A rendezvényen való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött.

Forrás: MISZ