0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. április 19.

Az AGROTEC Magyarország Kft. csatlakozott a Trimble vállalat mezőgazdasági divíziójának kereskedői hálózatához

A 2023. május 23-án aláírt szerződés értelmében az AGROTEC Magyarország Kft. tagja lett a Trimble Agriculture hivatalos forgalmazói hálózatának.

A megállapodásnak köszönhetően a vegyes flottával rendelkező gazdaságok számára is kínáljuk a Trimble mezőgazdasági automatizálással kapcsolatos megoldásait, többek között:

  • automata kormányzás
  • munkagépek vezérlése
  • adatkezelés
  • műholdas RTX-korrekciós szolgáltatások
  • szerviz szolgáltatások

Ezek a könnyen alkalmazható rendszerek lehetővé teszik a precíziós munkavégzést mind az új beszerzésű, mind a már meglévő mezőgazdasági gépek számára. Ennek köszönhetően a gazdálkodók képesek lesznek a műveletek optimalizálására, függetlenül a termesztett növényektől, a gazdaság méretétől, a termesztési szezontól vagy a berendezés márkájától.

A gazdálkodók mostantól a precíziós mezőgazdasági megoldások széles skálájához férhetnek hozzá, helyi támogatással és szakértelemmel párosulva, így a növénytermesztési műveleteket az igényeiknek legjobban megfelelő módon fejleszthetik tovább.

A Trimble precíziós mezőgazdasági megoldásaival kapcsolatos további információkért látogasson el a https://agriculture.trimble.com weboldalra.

Az AGROTEC Magyarország Kft. kínálatban szereplő erőgépek, betakarítógépek és munkagépek igazolt hatékonyságú, nagy teljesítményű, strapabíró munkaeszközök. Emellett a 14 telephelyéből álló országos hálózat, valamint a zökkenőmentes alkatrészellátás lehetővé teszik a gyors és költséghatékony karbantartást és szervizelést.

További információért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot kollégáinkkal:

Dr. Virág István, precíziós mezőgazdasági termékmenedzser
virag@agrotec.hu +36303249528

Területileg illetékes Gépértékesítő kereső a honlapon: https://www.agrotec.hu/gepertekesito-kereso

(X)

Forrás: AGROTEC Magyarország Kft.